ροή ειδήσεων

Η αγορά σε εγρήγορση λόγω Black Friday. Τι να προσέξουμε



Ήδη από τη δεκαετία του '60 στις ΗΠΑ, την τελευταία Παρασκευή του Νοεμβρίου, τα καταστήματα καλούσαν του καταναλωτές να εγκαινιάσουν την έναρξη της χριστουγεννιάτικης περιόδου ψωνίζοντας δώρα για τους αγαπημένους, αλλά και για τους εαυτούς τους στις πιο χαμηλές τιμές της χρονιάς με εκπτώσεις που φτάνουν και το 80%. Τo Public είναι η ελληνική αλυσίδα που έφερε για πρώτη φορά την Black Friday στην Ελλάδα, σημειώνοντας τεράστια επιτυχία και προσέλευση κόσμου.

Φέτος, τόσο η αγορά όσο και εμείς οι καταναλωτές, θα είμαστε πολύ καλύτερα προετοιμασμένοι για τις 24 Νοεμβρίου.

Μερικές βασικές οδηγίες για πιο έξυπνες και συμφέρουσες επιλογές είναι οι εξής:

1) Επενδύστε χρόνο στη wishlist σας. Δεν αρκεί να αποφασίσετε πως θέλετε ένα κινητό ή ένα λάπτοπ –ιδανικά θα πρέπει να έχετε καταλήξει και σε ορισμένα μοντέλα που σας ενδιαφέρουν. Καθώς ο χρόνος που θα έχετε την Παρασκευή θα είναι αρκετά περιορισμένος για μία τόσο σημαντική αγορά, δεν θα πρέπει να πιεστείτε, αλλά να έχετε κάνει την έρευνά σας από πριν.

2) Μην περιμένετε το πρωί της Παρασκευής. Ήδη από το βράδυ της Πέμπτης πολλά on line καταστήματα θα ενεργοποιήσουν τις προσφορές τους.

3) Πέρα από την έρευνα στα μοντέλα που σας ενδιαφέρουν δείτε και τις προσφορές που ετοιμάζουν τα καταστήματα, μέσα από τις βιτρίνες, τα newsletter και τα site τους

4) Σε τι κατάσταση είναι η πιστωτική σας; Καλό θα είναι να το γνωρίζετε, ώστε να ξέρετε και τι περιθώριο έχετε για μεγαλύτερες αγορές.

5) Η Παρασκευή θα περάσει, οι αγορές σας θα μείνουν. Οπότε φροντίστε να τις έχετε κάνει από αξιόπιστα καταστήματα.

Μεταξύ άλλων, κινητά, laptop, gadgets, αλλά και βιβλία ή cd θα σε περιμένουν για να γιορτάσουμε όλοι μαζί της έναρξη της χριστουγεννιάτικης περιόδου. Η Black Friday είναι ένα party και το Public που το έφερε για πρώτη φορά στην χώρα μας θα σταθεί για άλλη μια φορά στο ύψος του ρόλου του!

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *