ροή ειδήσεων

Οικογενειακή τραγωδία: Αυτοκτόνησε παρασύροντας και τα δύο παιδάκια του στο θάνατο



Προμελετημένη ήταν, βάσει των μέχρι τώρα στοιχείων, η πράξη του 40χρονου υπαξιωματικού της Πολεμικής Αεροπορίας, που στις 6:00 το πρωί του Σαββάτου, έβαλε φωτιά στο ισόγειο διαμέρισμα του στη Νέα Σμύρνη, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του ο ίδιος και τα δύο παιδιά του.

Ενδεικτικό της σκοπιμότητας της πράξης του είναι το γεγονός ότι, είχε κλειδώσει τις πόρτες και τα παράθυρα του διαμερίσματος. Τα παιδιά φέρεται να ξύπνησαν την ώρα της φωτιάς και προσπάθησαν να διαφύγουν, αλλά δεν τα κατάφεραν με αποτέλεσμα τα δύο αγοράκια να βρουν θάνατο από ασφυξία.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Πυροσβεστικής και της ΕΛ.ΑΣ. ο αυτόχειρας είχε γράψει σε τοίχο τη φράση «σας βαρέθηκα όλους», ενώ σε άλλο σημείωμα που εντοπίστηκε επίσης στο διαμέρισμα μεταξύ άλλων ανέφερε «τι να την κάνω τη ζωή μου, δεν αντέχω άλλο».

Ο 40χρονος, που υπηρετούσε στην 21η Μοίρα Κατευθυνομένων Βλημάτων, φέρεται να αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα εδώ και 1,5 χρόνο που είχε χωρίσει με την μητέρα των δύο παιδιών του, ηλικίας 8 οκτώ ετών.

Μάλιστα, στα σημειώματα που άφησε καταλογίζει ευθύνες στην οικογένεια της πρώην συζύγου του.

Υπενθυμίζεται ότι, στις 6:00 το πρωί γείτονες ειδοποίησαν την Πυροσβεστική για τη φωτιά στο ισόγειο διαμέρισμα, της οδού Κοραή 21, στη Νέα Σμύρνη. Οι πυροσβέστες, αφού κατάσβεσαν την φωτιά που δεν είχε προλάβει να λάβει διαστάσεις, εντόπισαν στο χολ του διαμερίσματος τον άνδρα και τα δύο αγόρια, αρχικώς χωρίς τις αισθήσεις του. Στα νοσοκομεία, όπου διεκομίσθηκαν, διαπιστώθηκε ο θάνατός τους.

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *