ροή ειδήσεων

Ξέσπασμα Κυριάκου: «Ντρέπομαι που Έλληνες ή άνθρωποι πνίγηκαν από τη βροχή ή σκοτώθηκαν στα γήπεδα»



Το ξέσπασμα και... η συγνώμη του υπεύθυνου επικοινωνίας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ με αφορμή τα θύματα από την κακοκαιρία στη Δυτική Αττική. 

Με έναν ιδιαίτερο τρόπο επέλεξε να σχολιάσει στα social Media τα όσα συνέβησαν λόγω της σφοδρής κακοκαιρίας στη Δυτική Αττική ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Ο Κυριάκος Κυριάκος με ανάρτησή του στο Facebook έγραψε: «Είναι εξοργιστικό να χάνονται άνθρωποι το 2017 σε έναν (wannabe) δυτικό πολιτισμό από αναμενόμενη κακοκαιρία. Είναι εξίσου εξοργιστικό ο μέσος Έλληνας να μαθαίνει το μαγευτικότερο νησί της χώρας του, τη Σύμη, επειδή πλημμύρισε...

Πνιγόμαστε κάθε μέρα ο καθένας στα μικρά ή μεγάλα του προβλήματα και χάσαμε τη μεγάλη εικόνα...Αγνοούμε αυτόν τον καθρέφτη που μας δείχνει την τριτοκοσμική μας φύση και τον μονόδρομο της συνεννόησης για την επίλυση των προβλημάτων επιβίωσης.
Είμαστε σε έκτακτη ανάγκη και συμπεριφερόμαστε σαν πρίγκιπες του Μονακό για τα μικρά, τα καθημερινά. Ντρέπομαι που Έλληνες ή άνθρωποι στην Ελλάδα πνίγηκαν από τη βροχή ή «σκοτώθηκαν» στα γήπεδα...

Νιώθω την ανάγκη να ζητήσω συγγνώμη αν συνέβαλλα να μείνει κάποιος στον καναπέ του για να δει μπάλα, αντί να διεκδικεί την ποιότητα της ζωής του».



Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *