ροή ειδήσεων

Έριξαν ξανά ναφθαλίνη σε σχολείο – Οι προσαγωγές και οι κινήσεις του διευθυντή μόλις ενημερώθηκε!



Οι επιθέσεις σε σχολεία με ναφθαλίνη συνεχίζονται και προβληματίζουν. Πριν από λίγες μέρες είχε σχηματιστεί δικογραφία σε βάρος 17 ανηλίκων...


Χθες Κυριακή το απόγευμα, κατά τη διάρκεια περιπολίας αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. , διαπίστωσαν την ύπαρξη ποσότητας ναφθαλίνης στο προαύλιο του κτιρίου που στεγάζει το 2ο και το 6ο Γυμνάσιο. Για την ναφθαλίνη ενημερώθηκε ο Διευθυντής του σχολείου που προέβη σε ενέργειες καθαρισμού, ώστε να λειτουργήσει κανονικά, όπως και έγινε σήμερα. Σύμφωνα με πληροφορίες, η αστυνομία προχώρησε και σε δυο προσαγωγές υπόπτων νεαρών ατόμων.

Πριν από λίγες μέρες σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος 17 ανηλίκων για επικίνδυνη σωματική βλάβη και διατάραξη οικιακής ειρήνης. Ειδικότερα από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγρινίου σχηματίστηκε δικογραφία για διατάραξη οικιακής ειρήνης και πρόκληση επικίνδυνης σωματικής βλάβης, σε βάρος δεκαέξι ανήλικων Ελλήνων και ενός ανήλικου με καταγωγή από την Αλβανία, ηλικίας από 13 μέχρι και 17 ετών, οι οποίοι ενεργώντας σε ομάδες που αποτελούνταν από τρία μέχρι και εννιά άτομα, έριχναν ναφθαλίνη σε σχολικά συγκροτήματα στο Αγρίνιο.

Σύμφωνα με την αστυνομία, οι δράστες από τις 21/09/2017 έως την 12/10/2017 έριξαν ναφθαλίνη σε εννέα σχολικά συγκροτήματα, με αποτέλεσμα να μην πραγματοποιούνται μαθήματα κατά τις ημέρες της ρίψης. Σε δυο περιπτώσεις, δυο ανήλικοι μαθητές γυμνασίου, ηλικίας 13 και 14 ετών, παρουσίασαν συμπτώματα έντονης δυσφορίας λόγω εισπνοής ναφθαλίνης και είχαν μεταφερθεί στο Γενικό Νοσοκομείο Αγρινίου. Το ίδιο είχε συμβεί και με καθαρίστρια σχολείου που είχε καταρρεύσει.

Οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγρινίου βρήκαν και κατέσχεσαν μια νάιλον συσκευασία, η οποία περιείχε ποσότητα ναφθαλίνης και την είχαν κρύψει ορισμένοι από τους ανήλικους δράστες μέσα σε φρεάτιο.

Πηγή: agriniopress.gr

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *