ροή ειδήσεων

Επιδείνωση του καιρού από το βράδυ της Κυριακής

Έρχονται ισχυρές βροχές, καταιγίδες και χιόνια στα ορεινά



Επιδείνωση θα παρουσιάσει ο καιρός από το βράδυ της Κυριακής, με κύρια χαρακτηριστικά τις ισχυρές βροχές και καταιγίδες που θα συνοδεύονται κατά τόπους από χαλαζοπτώσεις και ισχυρούς ανέμους.

Πιο αναλυτικά θα επηρεαστούν:

Την Κυριακή (26-11-17) τις βραδινές ώρες το Ιόνιο, η Ήπειρος και η δυτική Στερεά Ελλάδα. Τη νύχτα πιθανόν θα επηρεαστούν η δυτική Μακεδονία, η δυτική Πελοπόννησος (κυρίως η βορειοδυτική) και τα Δωδεκάνησα.
Τη Δευτέρα (27-11-17) τις πρωινές ώρες το Ιόνιο, η Ήπειρος, και η δυτική Στερεά Ελλάδα και πιθανόν και η δυτική Μακεδονία. Μέχρι το απόγευμα η κακοκαιρία θα επεκταθεί στην κεντρική Μακεδονία, στη Θεσσαλία, στην Πελοπόννησο και πιθανόν πρόσκαιρα στην ανατολική Στερεά Ελλάδα, στις Σποράδες και στην Εύβοια. Μέχρι το βράδυ της ίδιας μέρας θα επηρεαστούν η ανατολική Μακεδονά, οι Κυκλάδες και η Κρήτη, ενώ μέχρι τη νύχτα η κακοκαιρία θα πλήξει και τη Θράκη, τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα.
Παράλληλα χιόνια αναμένεται να πέσουν αρχικά στα ορεινά - ημιορεινά της Ηπείρου και της δυτικής Μακεδονίας (πάνω από τα 600 μέτρα) και σταδιακά σε όλα τα ορεινά της βόρειας Ελλάδας και της Θεσσαλίας.

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *