ροή ειδήσεων

Αποκάλυψη: Τινάζει στον αέρα τον Καμμένο, έγγραφο – «βόμβα» που δημοσιοποίησε ο Λοβέρδος (έγγραφο)



Ραγδαίες πολιτικές εξελίξεις (πιθανώς και δικαστικές) αναμένεται να προκαλέσει η δημοσιοποίηση από την πλευρά του Ανδρέα Λοβέρδο εγγράφου που επιβεβαιώνει πρωτοφανείς μεθοδεύσεις από την πλευρά του Πάνου Καμμένου σε ότι έχει να κάνει με την εμπλοκή του διαβόητου μεσάζοντα Β.Παπαδόπουλου στην πώληση όπλων στην Σαουδική Αραβία.

Σύμφωνα με αυτά προκύπτει ότι μέχρι και το πρωί της υπογραφής της συμφωνίας η ΓΔΑΕ δεν αναγνώριζε τον κ. Βασίλειο Παπαδόπουλο ως εξουσιοδοτημένο να υπογράψει τη διακρατική συμφωνία αλλά μόνο ως πληρεξούσιο για τη διαπραγμάτευση.


Οι διαστάσεις της σκοτεινής αυτής υπόθεσης, προκαλεί ήδη τεράστιες αναταράξεις στο εσωτερικό της Κυβέρνησης, αφού το Μαξίμου και προσωπικά ο Τσίπρας εμφανίζονται εξαιρετικά ανήσυχοι σε ότι έχει να κάνει με την ροή των αποκαλύψεων για τον Πάνο Καμμένο.
Η αποκάλυψη Λοβέρδου

Ανεξέλεγκτες διαστάσεις στην υπόθεση της πώλησης βλημάτων στην Σαουδική Αραβία δίνουν νέα συγκλονιστικά έγγραφα, που έρχονται στο φως της δημοσιότητας.

Λίγες ώρες μετά την επίσημη ενημέρωση της ελληνικής πρεσβείας στο Ριάντ προς τις αρμόδιες υπηρεσίες του υπουργείου Εθνικής Αμυνας, πως οι Σαουδάραβες αγνοούν την δραστηριότητα του κ. Βασίλη Παπαδόπουλου, ο κ. Πάνος Καμμένος έδωσε εντολή στον Γενικό Διευθυντή Εξοπλισμών να πετάξει με στρατιωτικό αεροπλάνο στην Θεσσαλονίκη και να υπογράψει την Διακρατική Συμφωνία στην «έδρα» του επιχειρηματία Παπαδοπουλου, φερόμενου ως ενδιάμεσου και αντιπροσώπου του Βασιλείου της Σαουδικής Αραβίας (ΒΣΑ) για την πώληση βλημάτων 105 χιλιοστών από τα αποθέματα του Ελληνικού Στρατού.

Σύμφωνα με έγγραφα που κατέθεσε στη Βουλή ο κ. Ανδρέας Λοβέρδος, στις 12 Ιουνίου 2017 η Διεύθυνση Αμυντικών Προγραμμάτων και Κύριων Συμβάσεων της Γενικής Διεύθυνσης Αμυντικών Εξοπλισμών και Επενδύσεων (ΓΔΑΕΕ) ενημερώνει ότι, για να υπογραφεί η συμφωνία, πρέπει να οριστικοποιηθεί ότι ο κ. Παπαδόπουλος είναι νόμιμος αντιπρόσωπος των Σαουδαράβων

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Δημοκρατικής Συμπαράταξης χαρακτήρισε την υπόθεση «πραγματικό σκάνδαλο», ενώ αμφισβήτησε την ύπαρξη Διακρατικής Συμφωνίας.

«Καταθέτω δύο έγγραφα για ένα πραγματικό σκάνδαλο που είναι η πώληση εξοπλισμού στην Σαουδική Αραβία με δήθεν διακρατική συμφωνία. Δεν υπάρχει τέτοια διακρατική συμφωνία. Καταθέτω έγγραφο υπηρεσιακών παραγόντων του υπουργείου Εθνικής Άμυνας όπως και αρμοδίου για εξοπλιστικά προγράμματα. Με αυτές τις ενέργειες χάθηκαν 64 εκατ. ευρώ . Με ψέματα δεν βγαίνει πέρα η κοινοβουλευτική διαδικασία», τόνισε ο Ανδρέας Λοβέρδος.

Δείτε τα έγγραφα που κατέθεσε ο Ανδρέας Λοβέρδος:









lykavitos

Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *