ροή ειδήσεων

Τηλεμαραθώνιος Αγάπης: «Ένα ευρώ, μία ζωή»



Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, λίγες ημέρες πριν από την εορταστική περίοδο των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, θα ενώσουν τις δυνάμεις τους καλώντας τους τηλεθεατές να δώσουν ένα ευρώ και να σώσουν μία ζωή!


Με αυτόν τον τίτλο, «Ένα ευρώ μια ζωή», η Ελληνική Εθνική Επιτροπή της Unicef διοργανώνει Τηλεμαραθώνιο Αγάπης που θα φιλοξενηθεί από τη συχνότητα της ΕΡΤ2 με σκοπό να εξασφαλίσει χρήματα για την ιατροφαρμακευτική προστασία και τον εμβολιασμό παιδιών που βιώνουν το σκληρό πρόσωπο της φτώχειας.

Τον Τηλεμαραθώνιο, που θα πραγματοποιηθεί στο στούντιο της ΕΡΤ στην Κατεχάκη, θα παρουσιάσουν με αλφαβητική σειρά οι:

Κώστας Αρβανίτης, Μαριλένα Κατσίμη, Ησαΐας Ματιάμπα, Ελένη Μενεγάκη, Ρίτσα Μπιζόγλη, Ανδρέας Ροδίτης, Γιάννης Στάνκογλου, Ρένια Τσιτσιμπίκου, Λάμπρος Φισφής και Σταυρούλα Χριστοφιλέα.

Επίσης, στο στούντιο της ΕΡΤ θα βρεθούν καλλιτέχνες, δημοσιογράφοι, πολιτικοί, αθλητές και συγγραφείς, οι οποίοι θα δώσουν το δικό τους μήνυμα αγάπης. Στο φετινό Τηλεμαραθώνιο θα παραστούν αντιπροσωπείες από τις ΠΑΕ και τις ΚΑΕ Ολυμπιακού, Παναθηναϊκού, ΑΕΚ, Πανιωνίου, ΠΑΟΚ και Άρη, που θα προσφέρουν για δημοπρασία αθλητικά προϊόντα (μπάλες, φανέλες, παπούτσια, λάβαρα), υπογεγραμμένα από όλους τους παίκτες των ομάδων. Επίσης, σημαντική βοήθεια θα προσφέρουν πολλοί Δήμοι της Αττικής και της Περιφέρειας με κουμπαράδες και άλλες εκδηλώσεις αλληλεγγύης, ενώ πολλά σχολεία -δημόσια και ιδιωτικά- θα δραστηριοποιηθούν και φέτος για το μεγάλο σκοπό.

Το μουσικό κομμάτι του Τηλεμαραθωνίου θα καλύψουν με αλφαβητική σειρά οι: Γεράσιμος Ανδρεάτος, Νίκος Ανδρουλάκης, Φωτεινή Βελεσιώτου, Χρήστος Θηβαίος, Παναγιώτης Λάλεζας και Μανώλης Λιδάκης.

Το μήνυμα του Τηλεμαραθωνίου θα μεταφέρει δυνατά σε όλη τη χώρα η Ελληνική Ραδιοφωνία από τους σταθμούς της ΕΡΤ στην Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη και την Περιφέρεια, καθώς και στους απανταχού Έλληνες από τη «Φωνή της Ελλάδας».

Κατά τη διάρκεια του Τηλεμαραθωνίου θα γίνουν απευθείας συνδέσεις με ιδιωτικούς τηλεοπτικούς και ραδιοφωνικούς σταθμούς της Αθήνας και της Περιφέρειας.

Μηνύματα συμπαράστασης θα στείλουν ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Προκόπης Παυλόπουλος, ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, ο Πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης, ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος, ο Αρχιεπίσκοπος Τιράνων, Δυρραχίου και πάσης Αλβανίας κ. Αναστάσιος, ο Δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης,ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης, αρχηγοί πολιτικών κομμάτων, πολιτικοί παράγοντες, καθώς και εκπρόσωποι θεσμικών φορέων.

Τη Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου λοιπόν, στις 18:00, η Ελληνική Εθνική Επιτροπή της Unicef μέσα από τη συχνότητα της ΕΡΤ2 υπενθυμίζει ότι «ένα ευρώ σώζει μία ζωή» και είναι σίγουρο ότι για ακόμα μία φορά οι τηλεθεατές θα προσφέρουν ό,τι μπορούν…!




Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *