επικαιρότητα

Σταματούν την αποχή από τους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς οι συμβολαιογράφοιΣε εξέλιξη βρίσκεται συγκέντρωση διαμαρτυρίας από μέλη των κινημάτων και των πλειστηριασμών στην Αθήνα, έξω από τα γραφεία του συμβολαιογραφικού συλλόγου Αθήνας-Πειραιά-Αιγαίου και Δωδεκανήσου, όπου αποφασίζεται το τέλος της αποχής από τους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς.


Η συγκέντρωση αφορά τους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς για τους οποίους έχει ανάψει «πράσινο φως» τόσο η κυβέρνηση όσο και οι συμβολαιογράφοι. Ωστόσο ένταση δημιουργήθηκε όταν ο Παναγιώτης Λαφαζάνης που βρισκόταν εκεί προσπάθησε να μπει μέσα στο κτίριο, με τις αστυνομικές δυνάμεις να τον εμποδίζουν.


Τα μέλη της ΛΑΕ που βρίσκονταν στο σημείο έτρεξαν προς υποστήριξη του κ. Λαφαζάνη, ανεβάζοντας έτσι τους «τόνους».

Μέσα στο κτίριο οι συμβολαιογράφοι συνεδριάζουν, προκειμένου να αποφασίσουν το τέλος της αποχής τους από τους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς. Αυτό σημαίνει πως η διαδικασία θα ξεκινήσει κανονικά την Τετάρτη 29 Νοεμβρίου.


Οι Διαμαρτυρόμενοι φ’ώναξαν συνθήματα κατά του προέδρου των συμβολαιογράφων κ. Ρουσκα καθώς και κατα της κυβέρνησης. Διμοιρία των ΕΜΕΤ έχει παραταχθεί μπροστά από την είσοδο του κτιρίου.


Το «παρών» στην συγκέντρωση έδωσε και η πρώην πρόεδρος της Βουλής, Ζωή Κωνσταντοπούλου.
Σχόλια

Μετάφραση

παράπονα Ρόδου
1 εικόνα 1000 λέξεις στο Instagram!
Δείτε επίσης