ροή ειδήσεων

Σοβαρή καταγγελία από την διευθύντρια του ΚΕΕΛΠΝΟ για Πολάκη: «Ήθελαν να καταθέσω ψέματα για τον Άδωνι Γεωργιάδη»



Σε καταγγελία -βόμβα κατά μετακλητού υπαλλήλου του Παύλου Πολάκη προχώρησε η διευθύντρια του τμήματος Διοικητικού Συντονισμού του ΚΕΕΛΠΝΟ, Ανδρονίκη Θεοφιλάτου.

Μιλώντας στην Εξεταστική επιτροπή για την Υγεία, η κα Ανδρονίκη Θεοφιλάτου κατήγγειλε ότι δέχθηκε πιέσεις από μετακλητό υπάλληλο, ειδικό σύμβολο του αναπληρωτή υπουργού Υγείας, Παύλου Πολάκη, προκειμένου να αναφέρει ψευδώς ότι οι 23 προσληφθέντες ως συνεργάτες επί υπουργίας Άδωνι Γεωργιάδη, ήταν υπάλληλοι του ΚΕΕΛΠΝΟ.
Οπως αποκάλυψε συγκεκριμένα, ο μετακλητός του αναπληρωτή υπουργού Υγείας την πίεζε να απαντήσει εγγράφως ότι υπάλληλοι που προσελήφθησαν όταν ο Α. Γεωργιάδης ήταν υπουργός Υγείας, ήταν ουσιαστικά μόνιμοι!

«Το αίτημα διαβιβάστηκε από το υπουργείο στον πρόεδρο και ο πρόεδρος μας το διαβίβασε», είπε αρχικά και εξήγησε ότι στο πλαίσιο του κοινοβουλευτικού ελέγχου ο Π. Πολάκης ζητούσε να μάθει αν «αυτοί ήταν υπάλληλοι του ΚΕΕΛΠΝΟ». «Εγώ είπα ότι δεν ήταν ΙΔΑΧ ή ΙΔΟΧ», τόνισε η κυρία Θεοφιλάτου, καταγγέλλοντας ότι ο συγκεκριμένος μετακλητός υπάλληλος (που αργότερα διορίστηκε σύμβουλος επί των οικονομικών στο ΚΕΕΛΠΝΟ) «πίεζε ώστε να απαντήσουμε ότι είναι υπαλληλική σχέση».
«Ήταν πάνω από το κεφάλι μου στο γραφείου του ανθρώπινου δυναμικού. Μου έλεγε ότι πήραν λεφτά και έχουν υπαλληλική άρα πρέπει να γράψεις ότι έχουν υπαλληλική σχέση. Απάντησε στον υπουργό τώρα, το θέλουν τώρα», τόνισε χαρακτηριστικά.

Οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ αντέδρασαν, ενώ ο εισηγητής του, Σπύρος Λάππας, με τις ερωτήσεις του, θέλησε να αναδείξει ότι στο ΚΕΕΛΠΝΟ επικρατούσε οικογενειοκρατία εκλεκτών. Χαρακτηριστικά, ανέφερε πως ο σύζυγος της κυρίας Θεοφιλάτου, Σταμάτης Πουλής, είναι και αυτός εργαζόμενος στο ΚΕΕΛΠΝΟ, και μάλιστα μετείχε σε υπηρεσιακά συμβούλια και επιτροπές αξιολόγησης παραλαβών και προμηθειών.

Η αδελφή της Κωνσταντίνα υπήρξε και εκείνη ένα διάστημα συνεργάτης του ΚΕΕΛΠΝΟ μέχρι που αποσπάστηκε στο γραφείο του Άδωνι Γεωργιάδη, ενώ και ο σύζυγός της αδελφής της, Γεώργιος Δρόσης, ήταν προμηθευτής του ΚΕΕΛΠΝΟ.

Η κυρία Ανδρονίκη Θεοφλάτου, πάντως, αντέδρασε έντονα, μιλώντας για συκοφαντική δυσφήμιση μελών της οικογένειάς της, με ψευδή στοιχεία που έχουν δημοσιευτεί και για τα οποία ο γαμπρός της έχει προσφύγει στην δικαιοσύνη.

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *