ροή ειδήσεων

Epsilon Net: Περισσότερες από 1.800 συμμετοχές στο 1ο Πανελλήνιο Forum Λογιστών



Στο Forum γίνεται παρουσίαση της πρότυπης μηχανοργάνωσης ενός σύγχρονου λογιστικού γραφείου του παρόντος και του μέλλοντος με ενοποιημένες λειτουργίες, ύψιστη παραγωγικότητα και ελαχιστοποίηση του λειτουργικού κόστους.

Με άκρως εντυπωσιακή και μαζική συμμετοχή όλου του κλάδου των λογιστών ξεκίνησε το 1ο Πανελλήνιο Forum Λογιστών με συμμετοχές που ξεπέρασαν τις 1.800, αποδεικνύοντας περίτρανα την μεγάλη διείσδυση της Epsilon Net στα Λογιστικά γραφεία που φέτος ξεπέρασε το 60%, αλλά και τη δίψα όλου του κλάδου για τεχνολογία και καινοτομία, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.

Στα πλαίσια του Forum παρουσιάζονται οι νέες, αποκλειστικές και άκρως πρωτοπόρες λύσεις της Epsilon Net όπως:

*η πανελλήνια καινοτομία της λύσης PYLON CRM Λογιστών που δίνει άλλη διάσταση στον τρόπο οργάνωσης ενός λογιστικού γραφείου με σύγχρονες διαδικασίες ροής εργασιών, διαχείρισης ταμείου και πόρων, κοστολόγησης υπηρεσιών, ηλεκτρονικής τιμολόγησης, σύνδεσης με τηλεφωνικό κέντρο, κλπ.

*η πρωτοποριακή λύση Digital Accounting, μία ολοκληρωμένη υπηρεσία σαρώματος και ηλεκτρονικής αρχειοθέτησης παραστατικών που τα μετατρέπει αυτόματα σε λογιστικές εγγραφές, με απόλυτη αξιοπιστία χωρίς παρεμβολή ανθρώπινου παράγοντα και μάλιστα με ρεκόρ στον χρόνο μετατροπής (<30 1000="" 3="" br="">
*η αποκλειστική - ανά το πανελλήνιο - mobile υπηρεσία Epsilon Cloud Εργάνη, είναι η μόνη που παρέχει άμεση λύση, 24/7 στο μείζον πρόβλημα της υποβολής κάθε αλλαγής ωραρίου, υπερεργασίας ή υπερωρίας για κάθε επιχείρηση.

Φυσικά, δεν θα μπορούσε να απουσιάζει από το Forum η επιστημονική ενημέρωση σε επίκαιρα εργατικά και ασφαλιστικά θέματα με την υπογραφή της Νο1 επιστημονικής ομάδας της Epsilon Net.

Κατά τη διάρκεια του Forum γίνεται παρουσίαση της πρότυπης μηχανοργάνωσης ενός σύγχρονου λογιστικού γραφείου του παρόντος και του μέλλοντος με ενοποιημένες λειτουργίες, ύψιστη παραγωγικότητα και ελαχιστοποίηση του λειτουργικού κόστους.

Η περιοδεία συνεχίζεται με επόμενους σταθμούς τη Ρόδο (14/11), τα Χανιά & το Ρέθυμνο (16/11), το Ηράκλειο (17/11), την Πάτρα (24/11) και θα ακολουθήσουν και άλλες 20 μεγάλες πόλεις σε κάθε γωνιά της Ελλάδος.

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *