ροή ειδήσεων

Προβλήματα της οθόνης του iPhone X με το κρύο, με την Apple να υπόσχεται διόρθωση



Ένας μικρός αριθμός κατόχων του νέου iPhone X αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα με την οθόνη της συσκευής η οποία δεν ανταποκρίνεται όταν αυτή βρίσκεται σε εξωτερικό χώρο όπου επικρατεί κρύο.

Σύμφωνα με θέματα που έχουν αναρτηθεί στις ιστοσελίδες reddit και macrumors, το πρόβλημα εμφανίζεται όταν το iPhone X βρίσκεται αντιμέτωπο με απότομες αλλαγές στη θερμοκρασία. Οι γενικές οδηγίες της Apple αναφέρουν ότι οι βέλτιστες θερμοκρασίες στις οποίες οι συσκευές της μπορούν να λειτουργήσουν χωρίς πρόβλημα είναι μεταξύ 0 και 35º βαθμούς Κελσίου, με θερμοκρασίες μικρότερες ή μεγαλύτερες από αυτές να είναι ο λόγος για διάφορα φαινόμενα όπως αυτό που αντιμετωπίζει η μικρή μερίδα των χρηστών.



Το θετικό είναι ότι η Apple έχει ήδη προχωρήσει σε ανακοίνωση για το θέμα, το οποίο όπως αναφέρει δεν οφείλεται σε κάποιο πρόβλημα με το hardware αλλά στο λογισμικό, με την εταιρεία να εργάζεται πάνω στη διόρθωση του σε μελλοντική αναβάθμιση, χωρίς όμως να δίνεται ένα πιο συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα. Για την ώρα οι χρήστες που αντιμετωπίζουν το πρόβλημα στο iPhone X, χρειάζεται είτε να επανεκκινήσουν τη συσκευή είτε να περιμένουν μερικά δευτερόλεπτα μέχρι να καταστεί η οθόνη και πάλι λειτουργική.



Αυτό πάντως δεν είναι το μόνο θέμα που αντιμετωπίζει η Apple με την οθόνη του iPhone X αφού και μια άλλη μερίδα χρηστών (25 συγκεκριμένα), έχουν αναφέρει την εμφάνιση πράσινης κάθετης γραμμής στη δεξιά ή την αριστερή πλευρά. Η γραμμή σύμφωνα με τους χρήστες δεν εμφανίστηκε αμέσως αλλά μετά από μερικές ημέρες χρήσης, χωρίς να μπορεί να εξαφανιστεί είτε με restore είτε με επανεκκίνηση. Στην περίπτωση αυτή, το πρόβλημα φαίνεται ότι οφείλεται σε προβληματικό hardware, με την Apple να αντικαθιστά σύμφωνα με μαρτυρίες τις συσκευές με καινούριες.







insomnia

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *