επικαιρότητα

Προβλήματα της οθόνης του iPhone X με το κρύο, με την Apple να υπόσχεται διόρθωσηΈνας μικρός αριθμός κατόχων του νέου iPhone X αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα με την οθόνη της συσκευής η οποία δεν ανταποκρίνεται όταν αυτή βρίσκεται σε εξωτερικό χώρο όπου επικρατεί κρύο.

Σύμφωνα με θέματα που έχουν αναρτηθεί στις ιστοσελίδες reddit και macrumors, το πρόβλημα εμφανίζεται όταν το iPhone X βρίσκεται αντιμέτωπο με απότομες αλλαγές στη θερμοκρασία. Οι γενικές οδηγίες της Apple αναφέρουν ότι οι βέλτιστες θερμοκρασίες στις οποίες οι συσκευές της μπορούν να λειτουργήσουν χωρίς πρόβλημα είναι μεταξύ 0 και 35º βαθμούς Κελσίου, με θερμοκρασίες μικρότερες ή μεγαλύτερες από αυτές να είναι ο λόγος για διάφορα φαινόμενα όπως αυτό που αντιμετωπίζει η μικρή μερίδα των χρηστών.Το θετικό είναι ότι η Apple έχει ήδη προχωρήσει σε ανακοίνωση για το θέμα, το οποίο όπως αναφέρει δεν οφείλεται σε κάποιο πρόβλημα με το hardware αλλά στο λογισμικό, με την εταιρεία να εργάζεται πάνω στη διόρθωση του σε μελλοντική αναβάθμιση, χωρίς όμως να δίνεται ένα πιο συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα. Για την ώρα οι χρήστες που αντιμετωπίζουν το πρόβλημα στο iPhone X, χρειάζεται είτε να επανεκκινήσουν τη συσκευή είτε να περιμένουν μερικά δευτερόλεπτα μέχρι να καταστεί η οθόνη και πάλι λειτουργική.Αυτό πάντως δεν είναι το μόνο θέμα που αντιμετωπίζει η Apple με την οθόνη του iPhone X αφού και μια άλλη μερίδα χρηστών (25 συγκεκριμένα), έχουν αναφέρει την εμφάνιση πράσινης κάθετης γραμμής στη δεξιά ή την αριστερή πλευρά. Η γραμμή σύμφωνα με τους χρήστες δεν εμφανίστηκε αμέσως αλλά μετά από μερικές ημέρες χρήσης, χωρίς να μπορεί να εξαφανιστεί είτε με restore είτε με επανεκκίνηση. Στην περίπτωση αυτή, το πρόβλημα φαίνεται ότι οφείλεται σε προβληματικό hardware, με την Apple να αντικαθιστά σύμφωνα με μαρτυρίες τις συσκευές με καινούριες.insomnia

Σχόλια

παράπονα Ρόδου

Δείτε επίσης

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διάδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

S M S

Αναγνώστης: Ασυνειδητος στην οδό Σαμου έχει αφήσει ,εδώ και δεκα ημερες, τον βόθρο του σπιτιου του να ξεχειλίζει.
Τα βόθρο λύματα εχουν κατακλυσει το οδοστρομα της οδου Σαμου,και το πεζοδρομιο στην διασταυρωση με την οδο Δ.Αναστασιαδη. Μετά από πορεία μερικών μέτρων στον δρόμο και στο πεζοδρομιο,αυτά καταλήγουν στον υπόνομο της οδού Αναστασιαδη.
Σε ερώτηση γειτόνων προς Δήμο Ρόδου, ΔΕΥΑΡ, ΕΛΑΣ, υγειονομειο, όλοι δηλώνουν αν αρμόδιοι ενώ ο συνειδητος ιδιοκτήτης ως γνήσιος Ελληναρας υβριζει όποιον του κάνει παρατήρηση!

M M S

M M S

διαφημιστείτε εδώ

διαφημιστείτε εδώ
οικονομικά & αποδοτικά