ροή ειδήσεων

Δολοφονία Κάλυμνος. O 15χρονος Θέμελης, τα ρούχα του νεκρού και το φάουλ του Mega


Οι πληροφορίες που έρχονται απο το νησί της Καλύμνου σοκάρουν. Τον νεκρό Νικόλα Χατζηπαύλου βρήκε ένας νεαρός 15χρονος ο Θέμελης Χ, σε σημείο απ’ όπου οι πυροσβέστες είχαν περάσει πολλές φορές όλες τις ημέρες που ο νεαρός φοιτητής ήταν αγνοούμενος.

Ο 15χρονος βρέθηκε στο σημείο προκειμένου να μαζέψει κλαδιά για να κάνει ξώβεργες. Είδε ένα σημείο στο οποίο υπήρχαν κλούβες με ζώα και πλησίασε. Σοκαρισμένος βλέπει ένα ανθρώπινο σωμα σε ένα παράπηγμα τυμπανιασμένο και φωνάζει. Στα 200 μέτρα απο το σημείο υπάρχουν σπίτια. Έντρομοι οι κάτοικοι βγαίνουν απο αυτά και κατευθύνονται στο σημείο όπου ο 15χρονος σοκαρισμένος κλαίει και δεν μπορεί να συνέλθει.

Μάλιστα κάποιοι μάρτυρες είπαν στο μπλογκ μου σήμερα νωρίς το πρωϊ ότι κάποιος του είχε βγάλει την μπλέ μπλούζα που είχε περιγράψει η μητέρα του στους αστυνομικούς ότι φορούσε ο νεκρός και πως είδαν το άψυχο κορμί του νεαρού φοιτητή με μπλούζα παραλαγής.

Την ίδια ώρα και ενώ ο εντοπισμός του πτώματος γίνεται το απόγευμα στις 23.00 ο τηλεοπτικός σταθμός MEGA μεταδίδει χθες στο πρόγραμμα του την κάρτα εξαφάνισης του νεαρού. Μεγάλο φάουλ για έναν σταθμό που έχει ωστόσο εγκαταλειφθεί στην τύχη του και δυστυχώς φαίνεται…

http://blogs.gossip-tv.gr

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *