ροή ειδήσεων

Επίδομα 100 ευρώ το μήνα, για αστυνομικούς της Δωδεκανήσου



Επίδομα 100 ευρώ το μήνα πρόκειται να πάρουν οι α στυνομικοί που ενίσχυσαν τις υπηρεσίες νομών στις οποίες υπήρξε εισροή μεταναστών και προσφύγων, μεταξύ αυτών και τα Δωδεκάνησα.

Στη σχετική ανακοίνωση μάλιστα που εκδόθηκε, αναφέρονται τα εξής:

Σας γνωρίζουμε ότι οι αστυνομικοί που υπηρετούν στις ΔΙ.ΜΕ.Τ. και ΔΙ.Α.Τ. της ΔΑΕΑ που ενίσχυσαν τις υπηρεσίες των Νομών Έβρου, Λέσβου, Χίου, Σάμου, Δωδεκανήσων και Σαμοθράκης από 1-1-2017 και μετά καθίστανται δικαιούχοι του επιδόματος της παραγράφου Ε του άρθρου 172 νου Ν. 4472/2017 (επίδομα παραμεθορίου) σύμφωνα με διαταγή που εστάλη στις εμπλεκόμενες Υπηρεσίες.

Το ως άνω επίδομα ύψους εκατό (100) ευρώ μηνιαίως θα χορηγηθεί στους δικαιούχους αναλογικά με τις ημέρες που εκτέλεσαν υπηρεσία στις αστυνομικές Διευθύνσεις που δικαιολογεί την καταβολή του.

Αντιπροσωπεία του Δ.Σ. επισκέφτηκε στις 21/12/2017 την Διεύθυνση Αστυνομικών Επιχειρήσεων Αττικής όπου ενημερώθηκε ότι οι καταστάσεις με τους δικαιούχους έχουν ήδη αποσταλεί στις συναρμόδιες Υπηρεσίες προκειμένου στις επόμενες μισθοδοσίες να καταβληθεί το ποσό που δικαιούται ο κάθε συνάδελφος.

Για το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος ΠΑΚΟΣ Δημοσθένης

Ο Γεν. Γραμματέας ΡΗΓΑΣ Νικόλαος"

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *