επικαιρότητα

Σοκ: 19χρονος αυνανιζόταν μπροστά σε παιδάκια σε δημόσιο χώρο!Οι άνδρες της Ασφάλειας δεν άργησαν να εντοπίσουν τον δράστη, ο οποίος εξακολουθούσε να αυτοϊκανοποιείται σαν να μην συνέβαινε τίποτα

Για πολλοστή φορά τους τελευταίους μήνες, γυναίκες και ανήλικα παιδιά στην πόλη της Ξάνθης βρέθηκαν αντιμέτωποι με επιδειξία! Αυτή τη φορά, τους σκανδάλισε ένας νεαρός Έλληνας, ο οποίος δεν δίστασε να τα... κατεβάσει σε δημόσιο χώρο και να αρχίσει να χαϊδεύεται προκλητικά!


Οι σοκαρισμένοι διαβάτες ειδοποίησαν την Αστυνομία το βράδυ της Τετάρτης, καταγγέλλοντας ότι κάποιος αυνανιζόταν στη μέση του δρόμου! Αμέσως ξεκίνησαν αναζητήσεις και οι άνδρες της Ασφάλειας δεν άργησαν να εντοπίσουν τον δράστη, ο οποίος εξακολουθούσε να αυτοϊκανοποιείται σαν να μην συνέβαινε τίποτα!


Πρόκειται για έναν 19χρονο, ο οποίος προσήχθη στο αστυνομικό μέγαρο και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για πρόκληση σκανδάλου με ακόλαστες πράξεις, με την οποία παραπέμφθηκε στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ξάνθης. Αφού του ασκήθηκε η σχετική δίωξη και ορίστηκε δικάσιμος, αφέθηκε ελεύθερος.

Σχόλια

S M S

Αναγνώστης: Λεωφορείο της γραμμής... Τι παρατηρήτε?

M M S

M M S

Μετάφραση

παράπονα Ρόδου
1 εικόνα 1000 λέξεις στο Instagram!
Δείτε επίσης