επικαιρότητα

Όλα στο παρά 1’: Επίδομα θέρμανσης, κέρδη λοταρίας, μέρισμα σε νησιώτες

«Δίνει τα ρέστα της» η κυβέρνηση


Σήμερα Παρασκευή 29 Δεκεμβρίου, τελευταία εργάσιμη μέρα του χρόνου, η κυβέρνηση «δίνει τα ρέστα της» με ποικίλες παροχές προς διάφορες κοινωνικές ομάδες.

Λεπτομερέστερα:
Θα μπει στους τραπεζικούς λογαριασμούς των δικαιούχων το έκτακτο επίδομα θέρμανσης των 15 εκατ. ευρώ. Είναι επιλεγμένοι κάτοικοι των νομών της Α΄ ζώνης (Γρεβενών, Δράμας, Έβρου, Ευρυτανίας, Ιωαννίνων, Καστοριάς, Κοζάνης, Σερρών, Φλώρινας) και των ορεινών Δήμων της Β’ ζώνης (Καρδίτσας, Τρικάλων, Αρκαδίας, Πιερίας, Ημαθίας, Πέλλας, Θεσσαλονίκης, Κιλκίς, Χαλκιδικής, Καβάλας, Ξάνθης, Ροδόπης, Έβρου και Μαγνησίας). Πρόκειται για μέχρι 250 ευρώ για τον άγαμο και μέχρι 313 ευρώ για έγγαμους - μονογονεϊκές οικογένειες
Θα κατατεθεί στους λογαριασμούς των νικητών της φορολοταρίας το κέρδος των 1.000 ευρώ, μέσω TAXISnet

Τέλος, θα μπει και το επίδομα που «αντισταθμίζει» κάπως την πρωτοχρονιάτικη αύξηση του ΦΠΑ σε επιλεγμένους κατοίκους νησιών του Βόρειου και Ανατολικού Αιγαίου (Αγαθονήσι, 'Αγιος Ευστράτιος, Αστυπάλαια, Ικαρία, Κάλυμνος, Κάσος, Καστελόριζο, Λεβιθα, Λειψοί, Λήμνος, Μάραθος, Νίμος, Νίσυρος, Οινούσσες, Πάτμος, Σαμοθράκη, Σαρία, Στρογγυλή, Σύμη, Σύρνα, Τέλενδος, Τήλος, Φαρμακονήσι, Φούρνοι, Χάλκη, Ψαρά, Ψέριμος). Το εφάπαξ ποσό είναι 500 - 2.100 ευρώ.

Υπενθυμίζεται, εξάλλου, ότι από την 1η Ιανοαυρίου ιχύει η αναπροσαρμογή στα Κοινωνικά Οικονομικά Τιμολόγια (ΚΟΤ) του ρεύματος.

Σχόλια

παράπονα Ρόδου

Δείτε επίσης

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διάδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

S M S

Αναγνώστης: Καλησπέρα στην ομάδα και χρονια πολλά... αναρωτιέμαι γιατί τα φώτα από Ρόδο προς Ιαλυσό είναι σβηστά τοσες νυχτες τώρα... υπάρχει κάποιο πρόβλημα;;; Γιατί με την αποψινή νεροποντή η οδήγηση ήταν πολύ πιο δύσκολη σε θεοσκότεινο δρόμο άρα και επικίνδυνη!!!

M M S

M M S

διαφημιστείτε εδώ

διαφημιστείτε εδώ
οικονομικά & αποδοτικά