ροή ειδήσεων

Τον Μάιο του 2018 θα λειτουργήσει το Capsis με το όνομα «Akti Imperial Deluxe Resort and Spa»



Τον Μάιο του 2018 θα λειτουργήσει ξανά πλήρως ανακαινισμένο το ιστορικό ξενοδοχείο Capsis στην Ιξιά της Ρόδου, που έμεινε κλειστό εδώ και έξι χρόνια.

Το ξενοδοχείο πέρασε στα χέρια του Κώου ξενοδόχου και επιχειρηματία κ. Νίκου Κούτρα και οι εργασίες ανακαίνισης που ξεκίνησαν από τον περασμένο Ιούλιο, συνεχίζονται καθημερινά χωρίς σταματημό.

Το ξενοδοχείο θα αλλάξει όνομα και θα ονομάζεται πλέον «Akti Imperial Deluxe Resort and Spa».

Η εμφάνιση του ιστορικού ξενοδοχείου, δεν θα αλλάξει αν και έχουν γίνει ήδη παρεμβάσεις ενώ τα συνεργεία εργάζονται συστηματικά καθημερινά.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, αναμένεται να λειτουργήσει κανονικά με τη νέα τουριστική περίοδο και να δώσει πολλές νέες θέσεις εργασίας στην Ρόδο. Οι εσωτερικοί του χώροι προβλέπεται να είναι πολύ μοντέρνοι και ανακαινισμένοι.

Το «Akti Imperial Deluxe Resort and Spa» θα είναι ένα πολυτελές ξενοδοχείο με οκτώ εστιατόρια και πέντε μπαρ, καφετέριες και χώρους spa.

Ιδιαίτερη προσοχή θα δοθεί στους συνεδριακούς χώρους, καθώς το ξενοδοχείο είχε παράδοση στις συνεδριακές διοργανώσεις και του χρόνου, θα είναι έτοιμο να φιλοξενήσει σημαντικά συνέδρια.

Πάντως, κορυφαίοι tour opereitors όπως περιλαμβάνουν το ξενοδοχείο ήδη στις κρατήσεις τους καθώς και οι ιστότοποι για κρατήσεις όπως το Booking.com!.

Αναμονταιε με ιδιαίτερο ενδιαφέρον και οι επίσημες ανακοινώσεις.
(notosnews)

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *