ροή ειδήσεων

Τι λέει το Λιμενικό για τον θάνατο του 20χρονου Νίκου Χατζηνικολάου



Σε κατάσταση σοκ βρίσκεται η τοπική κοινωνία της Ρόδου μετά τον θάνατο του νεαρού φοιτητή Νίκου Χατζηνικολάου, που βρέθηκε νεκρός λίγες ώρες αφού είχε δηλωθεί η εξαφάνισή του. Ο 20χρονος βρέθηκε μέσα στο αυτοκίνητό του που ήταν στο βυθό της θάλασσας σε απόσταση περίπου δέκα μέτρων από την αποβάθρα του λιμανιού της Καμείρου Σκάλας.

Η ανακοίνωση που εξέδωσε το Λιμενικό Σώμα για το τραγικό περιστατικό αναφέρει:

"Ενημερώθηκε, πρωινές ώρες σήμερα (σ.σ. Πέμπτη 14/12), το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ρόδου, για εντοπισμό Ι.Χ.Ε. οχήματος με έναν επιβαίνοντα, στη θαλάσσια περιοχή «ΚΑΜΕΙΡΟΥ ΣΚΑΛΑΣ» ν. Ρόδου δέκα μέτρα περίπου από την προβλήτα και σε βάθος επτά μέτρων, από ιδιώτη δύτη.

Άμεσα ενημερώθηκε το Ενιαίο Κέντρο Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης και στο σημείο μετέβησαν στελέχη της οικείας Λιμενικής Αρχής με δύο περιπολικά οχήματα καθώς και σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ.

Από τρεις ιδιώτες δύτες ανασύρθηκε η σορός 20χρονου, ο οποίος αγνοείτο από πρωινές ώρες της 13/12/2017 και στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Ρόδου για διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής. Προανάκριση διενεργείται από τη Λιμενική Αρχή Ρόδου, ενώ το Ι.Χ.Ε. όχημα ανελκύστηκε από γερανοφόρο όχημα".

thepressroom

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *