ροή ειδήσεων

Ρόδος: Ράγισαν καρδιές στο τελευταίο αντίο για τον 20χρονο Νίκο



Πλήθος κόσμου συνόδευσε χθες το μεσημέρι τον 20χρονο φοιτητή Νίκο Χατζηνικολάου στην τελευταία του κατοικία.

Πόνος, θλίψη, οδύνη, βουβό κλάμα παντού! Οι λέξεις «φτωχές» δεν μπορούσαν να περιγράψουν σκέψεις και συναισθήματα. Αλλά κυρίως κανείς δεν μπορούσε να πιστέψει ότι ένα νέο παλικάρι είχε μετοικήσει στην γειτονιά των αγγέλων!

Τραγικές φιγούρες οι γονείς και τα δύο αδέλφια του 20χρονου Νίκου οι οποίοι αδυνατούν να πιστέψουν το χτύπημα της μοίρας που τους έλαχε.

Η εξόδιος ακολουθία εψάλει χθες στις 11 το πρωί στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου στην Ιαλυσό όπου παραβρέθηκαν συγγενείς, φίλοι, γνωστοί της οικογένειας εκπρόσωποι τοπικών αρχών και φορέων, ενώ άπαντες μετέβησαν στη συνέχεια στο Κοιμητήριο όπου είπαν το στερνό αντίο στο 20χρονο παλικάρι που τόσο άδικα και πρόωρα έφυγε από κοντά μας…

Όπως είναι γνωστό, το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 20χρονος (γιός της αντιδημάρχου κ. Μαρίζας Χατζηλαζάρου και του επιχειρηματία Σάββα Χατζηνικολάου) βρέθηκε τα ξημερώματα της Πέμπτης 14 Δεκεμβρίου, στο βυθό του λιμανιού της Καμείρου Σκάλας και δυστυχώς μέσα σ’ αυτό βρισκόταν ο 20χρονος.

Το αυτοκίνητο μαζί με τον 20χρονο ροδίτη, βρέθηκε σε απόσταση 10 περίπου μέτρων από την αποβάθρα του λιμανιού της Καμείρου Σκάλας. Κανείς δεν γνωρίζει τα ακριβή αίτια της νέας τραγωδίας που συγκλόνισε τη Ρόδο.

Ο Νίκος Χατζηνικολάου αγνοούνταν από τα ξημερώματα της Τρίτης 12 Δεκεμβρίου, όταν έφυγε από το σπίτι όπου διέμενε στην Ιαλυσό με το αυτοκίνητό του. Όταν η οικογένειά του είδε ότι πέρασαν αρκετές ώρες χωρίς να επιστρέψει, ανησύχησε και ειδοποίησε αμέσως τις αρμόδιες αρχές όπου και ξεκίνησαν οι αναζητήσεις.

Στις έρευνες συμμετείχαν ισχυρές δυνάμεις της αστυνομίας, βατραχάνθρωποι του λιμενικού σώματος, καθώς επίσης και δεκάδες εθελοντές.
madata.gr
rodiaki.gr

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *