ροή ειδήσεων

Δείτε το πάθημα ενός 69χρονου συντοπίτη μας, και καλό θα είναι να γίνει μάθημα!



Πρόκειται για μια ιστορία, που θα πρέπει ν΄ αποτελέσει μάθημα σ΄ όλους εκείνους που συνηθίζουν να κάνουν αυτό που έκανε ένας 69χρονος συντοπίτης μας.


Συγκεκριμένα, ένας 69χρονος ιδιοκτήτης μοτοσικλέτας, (από την πόλη της Ρόδου), πήγε και κατήγγειλε στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρόδου, την κλοπή που έγινε σε βάρος του!

Αλλά, τι κλοπή; Συγκεκριμένα, πήγε ο αθεόφοβος και έβαλε σε χώρο της μοτοσικλέτας του ένα σοβαρό ποσό (γύρω στα 15.000 ευρώ, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες μας), με σκοπό, να τα... κρύψει!

Όμως, απ΄ ότι φαίνεται, υπήρξε ένας αετονύχης, ο οποίος είτε έμαθε, είτε τον είδε που έκανε αυτή την κίνηση, και χθες πήγε και του τα... "βούτηξε"! Βέβαια, πρόκειται για ένα περιστατικό που, όπως προαναφέραμε, θα πρέπει να αποτελέσει "παράδειγμα προς αποφυγήν", αφού σ΄ ένα τέτοιο σημείο δεν είναι δυνατόν να μπορεί να τα... "φυλάνε" οι Αστυνομικοί (αν είχε βέβαια τέτοια αντίληψη). Εν πάση περιπτώσει, για το θέμα η αστυνομία έκανε γνωστά τα εξής:

Σχηματισμός δικογραφίας για κλοπή στη Ρόδο

Την 19-12-2017 καταγγέλθηκε στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ρόδου ότι άγνωστος δράστης στην πόλη της Ρόδου αφαίρεσε χρήματα από αποθηκευτικό χώρο δίκυκλης μοτοσυκλέτας.

Διενεργείται έρευνα.

 http://topika-nea.gr

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *