ροή ειδήσεων

Γιατί δεν φτιάχνεται αυτός ο ακάλυπτος χώρος στην Ιαλυσό; Έντονα τα παράπονα των οδηγών!



Δεν είναι λίγες οι φορές που οι οδηγοί διαφόρων οχημάτων παραπονούνται για το γεγονός ότι, ο ακάλυπτος χώρος που υπάρχει δίπλα, σχεδόν, από το Ταχυδρομικό Γραφείο της Ιαλυσού, (και ο οποίος εφάπτεται με την κεντρική λεωφόρο), έχει τα μαύρα του τα χάλια! Ιδιαίτερα δε όταν αρχίζει να βρέχει μόνο... τρακτέρ θα μπορούσαν να κυκλοφορήσουν!


Κι όμως, αν στον συγκεκριμένο χώρο "έμπαινε" ένα χωματουργικό μηχάνημα, και παράλληλα έπεφτε λίγη άσφαλτος, θα μπορούσε να εξυπηρετήσει τους δεκάδες οδηγούς, οι οποίοι τώρα αναγκάζονται ν΄ αφήνουν τα αυτοκίνητά τους στη λεωφόρο προκαλώντας σε πολλές περιπτώσεις ακόμη και κυκλοφοριακό πρόβλημα !


Δεν γνωρίζουμε πραγματικά τι συμβαίνει και, κυρίως, γιατί δεν τα «βρίσκουν» η Κοινότητα και ο ιδιοκτήτης του οικοπέδου, (που, απ΄ ότι λέγεται είναι ο Αγροτικός Συνεταιρισμός Ιαλυσού).




Σε κάθε περίπτωση, «κάτι» θα πρέπει να γίνει! Είναι «άδικο» ένας τέτοιος χώρος, που στο κάτω-κάτω είναι ανεκμετάλλευτος, να μην δίνεται για κοινή χρήση, προκειμένου να εξυπηρετήσει τους δεκάδες, ίσως και εκατοντάδες, οδηγούς αυτοκινήτων, οι οποίοι καθημερινά πηγαίνουν να πληρώσουν τους λογαριασμούς τους είτε στο Ταχυδρομείο, είτε στις Τράπεζες, είτε σε κάποιες ιδιωτικές τηλεφωνικές εταιρείες, κλπ.

Ας το ξαναδεί, λοιπόν, το θέμα το Τοπικό Συμβούλιο Ιαλυσού. Είναι βέβαιο πως «κάποια» λύση θα βρεθεί!..

 http://topika-nea.gr

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *