ροή ειδήσεων

Μια οικογένεια, μ΄ ένα μικρό παιδάκι, στη Δημοτική Ενότητα Πεταλούδων, βρίσκεται στο δρόμο!



Την ώρα που ο κόσμος ετοιμάζεται να υποδεχθεί τα Χριστούγεννα και τον καινούργιο χρόνο, την ίδια στιγμή μια οικογένεια στην Δημοτική Ενότητα Πεταλούδων (ζευγάρι με ένα παιδάκι λίγων μόλις χρόνων), βρίσκεται στο δρόμο.

Και σε λίγο θα είναι στην κυριολεξία, καθώς αυτή τη στιγμή, ένας φίλος του, που δείχνει πραγματική ανθρωπιά, τον φιλοξενεί, εδώ και μερικές ημέρες, αλλά που, δυστυχώς, τους έκανε γνωστό πως δεν μπορεί πλέον άλλο γιατί σε δύο μέρες έρχονται οι γονείς του!

Η κατάστασή τους, όπως αποκάλυψε στα topika-nea.gr, ο πατέρας, άρχισε να χειροτερεύει το τελευταίο διάστημα, όταν το παιδί τους έπεσε από το κρεβατάκι του και κτύπησε στο κεφάλι του. Αφού νοσηλεύτηκε στο Νοσοκομείο, κάποια στιγμή τους είπαν πως πρέπει να πάει σε Νοσοκομείο της Αθήνας, κάτι που τελικά έγινε. Μόνο που η ιστορία αυτή αποτέλεσε αιτία για να καταξοδευτούν και να φύγουν ό,τι οικονομίες είχαν.


Με την επιστροφή τους έστειλαν επιστολές στην Περιφέρεια και στο Δήμο, αλλά απάντηση δεν πήραν. Τώρα το μόνο που ζητάνε είναι μια δουλειά για να εργαστεί ο πατέρας.


Κι εμείς θα μπορούσαμε να προσθέσουμε, και μια βοήθεια, (ό,τι κι αν είναι αυτή), για να μπορέσουν να αισθανθούν καλύτερα τις γιορτές που έρχονται. Οι Σύλλογοι, «κάτι» θα μπορούσαν να προσφέρουν. Λίγο φαγητό, μια θαλπωρή γενικότερα.

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *