ροή ειδήσεων

«Χαμός» καθημερινά στο Ταχυδρομείο Κρεμαστής!

Με τα… «ψέματα» πάνε να βγάλουν τόση δουλειά και μάλιστα τέτοιες μέρες! 



Είναι, πραγματικά, ν΄ αναρωτιέται κανείς, πώς είναι δυνατόν να μην υπάρχει ΕΝΑΣ υπεύθυνος να παρακολουθεί τον τρόπο με τον οποίο κάποιοι υπάλληλοι προσπαθούν με όλες τους τις δυνάμεις, να φέρουν σε πέρας την αποστολή τους!

Πώς είναι δυνατόν, για παράδειγμα, να κλείνουν ένα Ταχυδρομικό Γραφείο, να μεταφέρουν τη «δουλειά» σ΄ ένα άλλο, χωρίς να το ενισχύουν έστω και μ΄ έναν υπάλληλο!


Έπιασαν, λοιπόν, οι «αρμόδιοι» και... μισοέκλεισαν το Ταχυδρομικό Γραφείο στο Παραδείσι, μ΄ αποτέλεσμα το αντίστοιχο της Κρεμαστής να ασφυκτιά από κόσμο. Εκατοντάδες άνθρωποι, καθημερινά, συνωστίζονται μέσα στο Γραφείο προκειμένου να πληρωθούν, και να πληρώσουν κάποιες υποχρεώσεις τους, όπως είναι ο ΕΝΦΙΑ, τα τέλη κυκλοφορίας, τους λογαριασμούς της ΔΕΗ, του ΟΤΕ, κλπ.


Κι όμως, κανένας τους δεν σκέφτηκε να στείλει έναν υπάλληλο προκειμένου να βοηθήσει τους δύο υπαλλήλους, (ο ένας μάλιστα ασχολείται με τα δέματα και με τη διανομή της αλληλογραφίας), που βρίσκονται στο Ταχυδρομικό Γραφείο της Κρεμαστής, και οι οποίοι κάνουν ό,τι είναι ανθρωπίνως δυνατό για να εξυπηρετήσουν τον μεγάλο όγκο των πελατών!



Μα καλά, τόσο πια πολύ εθελοτυφλούν οι αρμόδιοι; Δεν υπάρχει πράγματι ούτε ένας που ν΄ ασχολείται με τις ανάγκες και τις ελλείψεις των Ταχυδρομικών Γραφείων; Πήγαν καθόλου να δουν τι δημιούργησαν με το κλείσιμο του Ταχυδρομικού Γραφείου Παραδεισίου, το οποίο με το μόνο που ασχολείται είναι με τις συντάξεις των ανθρώπων;



Ή, μήπως, σκοπεύουν να μας μεταφέρουν στην εποχή που ο Ταχυδρόμος πήγαινε στα καφενεία των χωριών μας, και μοίραζε τα γράμματα και τις συντάξεις στους κατοίκους;

Σχόλια

  1. Ανώνυμος5/12/17 23:25

    Ναι γιατί της Ιαλυσού είναι καλύτερο; δεν φτάνει που γίνεται ο κακός χαμός, είναι και οι 2 υπάλληλοι τα ζώα μου αργά. Δεν το έχω ξανά δει αυτό το πράγμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος6/12/17 10:15

    Ακομη και στο κεντρο να πας που εχει αρκετους,αρνουνται να εξυπηρετησουν σοβαρες υπηρεσιες οπως αποστολη χρηματων,για πχ ηταν λαθος το ονομα και του ειπε ελα αυριο εχω δουλεια τωρα,και πληρωσε την νυφη ο ανθρωπος..σηκωνονται εξαφανιζονται τρεχουν απο πισω και μενουν τα γκισε αδεια,αλλη τιμη χρεωνει ο 3 και αλλη ο 1,το εχω δει αυτο με το ιδιο φακελο,ο ενας ελεγε ακανονιστο για 2 χιλιοστα φακελο με φουσκες και ο αλλος το χρεωνε κανονικα.Πολλες σκηνες του παραλογου αλλα ζουμε στην πικρη πραγματικοτητα.Δεν υπαρχει εκπαιδευση,επιπεδο,μισθοι σωστοι αλλα και καλλοι χαρακτηρες ανθρωπων.Εσυ τωρα μας μιλας για φορτο εργασιας.Εννοειτε οτι καπιοι δεν κανουν την δουλεια τους.Αν ηταν ιδιοτικα με προισταμενους δεν θα εβλεπες αυτη την καταντια.Η αλλη χωρις καν να κοιταξει στον υπολογιστη σου λεει δεν εχει ερθει ακομη αλλα ο κυριος που απαντησε στο τηλ αλλα και τα παραστατικα στο διαδικτυο λενε οτι ειναι εδω!!Ακουω την αλλη που λεει παω να παρω κατι και θα ερθω,μα αμα φυγεις μιση ωρα αφηνεις πισω σου μιση ωρα εργασιας,επι 30 ημερες και εχεις μαζεψει ενα βουνο δουλειες καιμετα φωναζουνε δεν εχουν προσωπικο.Αφηστε τις δικαιολογιες και δειτε τα οπως ειναι.Δεν κανουν την δουλεια τους,ασε εσυ τι βλεπεις οταν πας να σαστιζουν μεσα εξω.Τι εχει προηγηθει να κοιτας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *