ροή ειδήσεων

Αλήθεια, οι Ροδίτες κερδίζουν στη λοταρία του υπουργείου Οικονομικών; Τι λένε κάποιοι λογιστές



Την ώρα που, σ΄ όλη την Ελλάδα, γίνεται το «έλα να δεις», με την λοταρία του υπουργείου Οικονομικών, άρχισε να «κυκλοφορεί» ευρύτατα ότι, η Ρόδος έχει «ξεχαστεί», καθώς δεν έχει ακουστεί, μέχρι τώρα τουλάχιστον, να υπάρχουν τυχεροί απ΄ αυτή την "ιστορία"!

Βέβαια, δεν αποκλείεται να υπάρχουν κάποιοι συντοπίτες μας οι οποίοι να έχουν μπει στο... "κλαμπ" των τυχερών, και να προτιμούν να «κρύβουν» το... «μυστικό» τους! Ωστόσο, στην «πιάτσα» των λογιστών, και ύστερα από σχετικές ερωτήσεις που απευθύναμε σε αρκετούς απ΄ αυτούς, υπάρχει η αίσθηση (και, σε μερικές περιπτώσεις, η βεβαιότητα), πως, "δεν υπάρχουν τυχεροί"!


Και μπορεί, λοιπόν, στη Ρόδο να υπάρχει αυτή η αίσθηση, σε κάποιες άλλες περιοχές της χώρας μας, υπάρχουν τυχεροί που έχουν κερδίσει αρκετά χρήματα. Άλλωστε, δεν θα πρέπει να ξεχνάμε πως στην τελευταία κλήρωση, υπήρχαν 10.000 φορολογούμενοι που κέρδισαν από χίλια (1000) ευρώ ο καθένας! Να θυμίσουμε, ότι, άλλοι τόσοι κέρδισαν τον περασμένο μήνα, κι άλλοι δέκα χιλιάδες πρόκειται να κερδίσουν και τον Γενάρη!


Αν, λοιπόν, κάποιοι δεν έχουν σταθεί μέχρι τώρα τυχεροί,ας κάνουν λίγο υπομονή, και να μην χάνουν την αισιοδοξία τους! Ίσως την επόμενη φορά να χτυπήσει την πόρτα τους το... χιλιάρικο!

 http://topika-nea.gr

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *