ροή ειδήσεων

Αποφασίστηκε η προαιρετική λειτουργία των εμπορικών καταστημάτων τις Κυριακές

Ο Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου Χ. Κόκκινος την υπέγραψε για την Περιφερειακή Ενότητα Δωδεκανήσου



Με ουσιαστική διαβούλευση και συναίνεση στηρίζουμε την εύρυθμη λειτουργία τής αγοράς, της επιχειρηματικότητας, των θέσεων εργασίας και του καταναλωτικού κοινού

Μετά από ουσιαστική διαβούλευση με τους εκπροσώπους των εργαζομένων και του επιχειρηματικού κόσμου της Δωδεκανήσου και σε κλίμα συναίνεσης και συνεργασίας, ο Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου κ. Χαράλαμπος Κόκκινος υπέγραψε την απόφαση που αφορά τη λειτουργία καταστημάτων τις Κυριακές για τις Περιφερειακές Ενότητες της Δωδεκανήσου. Η απόφαση η οποία στάλθηκε για να δημοσιευθεί σε Φ.Ε.Κ., «επιτρέπει την προαιρετική λειτουργία των καταστημάτων στις Περιφερειακές Ενότητες της Δωδεκανήσου για το διάστημα 1 Απριλίου έως 31 Οκτωβρίου εκάστου έτους» και σας παρατίθεται παρακάτω αναλυτικά.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου κ. Χ. Κόκκινος ευχαριστεί για τη συνεργασία στο παραπάνω θέμα τούς εκπροσώπους: του Εργατικού Κέντρου Ρόδου, του Εμπορικού Συλλόγου Ρόδου, το Επιμελητήριο Δωδεκανήσου και την Ομοσπονδία Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας Δωδεκανήσου. Χαιρετίζει την ώριμη στάση τους και επισημαίνει ότι η απόφαση που κοινοποιείται συμβάλλει στη στήριξη της επιχειρηματικότητας, στη διατήρηση και δημιουργία θέσεων εργασίας και εξυπηρετεί το καταναλωτικό κοινό και την εύρυθμη λειτουργία τής αγοράς τής Δωδεκανήσου.

 https://12vima.gr

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *