ροή ειδήσεων

Αποκλεισμένο από ΜΑΤ το Ειρηνοδικείο παρά την αναστολή πλειστηριασμών



Ένταση επικράτησε έξω από το Ειρηνοδικείο όταν κλούβας της αστυνομίας μπλόκαρε την είσοδο, μη επιτρέποντας σε συγκεντρωμένους αλλά και σε δημοσιογράφους να προσεγγίσουν το κτίριο.


Έξω από το Ειρηνοδικείο Αθηνών συγκεντρώθηκε κόσμος που αντιδρά στους πλειστηριασμούς παρά την απόφαση του ΔΣ του Συμβολαιογραφικού Συλλόγου Εφετείων Αθηνών-Πειραιώς-Αιγαίου και Δωδεκανήσου για αναστολή της διαδικασίας.



Ένταση σημειώθηκε αρχικά όταν οι δυνάμεις της αστυνομίας απέκλεισαν με κλούβα την είσοδο στο Ειρηνοδικείο, μη επιτρέποντας την είσοδο ούτε και σε δημοσιογράφους.



Η είσοδος στους δημοσιογράφους επετράπη μετά από παρέμβαση της ΕΣΗΕΑ, ενώ στο ειρηνοδικείο πέρασε και η Ζωή Κωνσταντοπούλου, η οποία είχε έντονο διαπληκτισμό με τις αστυνομικές δυνάμεις.











Ο συμβολαιογράφος, Χαράλαμπος Κριμπάς, που επρόκειτο να πραγματοποιήσει δύο πλειστηριασμούς, όπως δήλωσε αρνήθηκε να προχωρήσει στη διαδικασία καθώς, όπως ανέφερε, ασκήθηκε ψυχολογική βία και εμποδίστηκε η προσέλευση κόσμου σε δημόσια διαδικασία, αλλά και επειδή, όπως είπε, πρόκειται για πρώτη κατοικία και αφορά σε χρέος 200.000 ευρώ.






Ο συγκεκριμένος πλειστηριασμός αφορούσε σε οφειλή ιδιώτη σε ιδιωτική εταιρεία. Ο δεύτερος πλειστηριασμός που επρόκειτο να πραγματοποιηθεί και τελικά ανεστάλη, ήταν τα Γραφεία της Ένωσης Ιδιοκτητών Ημερησίων Εφημερίδων για οφειλές άνω των 100.000 που αφορούν δεδουλευμένα σε εργαζόμενους, δήλωσε ο συμβολαιογράφος.

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *