ροή ειδήσεων

Συνεχίζονται τα προβλήματα στις ακτοπλοϊκές συγκοινωνίες λόγω ανέμων



Καταιγίδες και ισχυροί άνεμοι σαρώνουν τη χώρα


Οι ισχυροί άνεμοι που φτάνουν τα 8 και σε ορισμένες περιοχές τα 9 μποφόρ

Οι καιρικές συνθήκες συνεχίζουν να δημιουργούν προβλήματα στις ακτοπλοϊκές συγκοινωνίες. Οι ισχυροί άνεμοι που φτάνουν τα 8 και σε ορισμένες περιοχές τα 9 Μποφόρ, έχουν φέρει κάποια προβλήματα, με δρομολόγια να έχουν προσωρινά ακυρωθεί.

Από το λιμάνι του Πειραιά, δεν πραγματοποιούνται τα δρομολόγια των υδροπτέρυγων για τον Αργοσαρωνικό και κατά περίπτωση εκτελούνται δρομολόγια με συμβατικά πλοία, ενώ κλειστές είναι οι πορθμειακές γραμμές Αγ.Μαρίνα- Νέα Στύρα και Ρίο – Αντίρριο.

Επιπλέον δεν εκτελούνται δρομολόγια στη γραμμή Λαύριο – Κέα ενώ δεμένο θα μείνει στο λιμάνι του Λαυρίου και το πλοίο που επρόκειτο να ταξιδέψει για Αγιο Ευστράτιο – Λήμνο – Καβάλα.

Ακόμη δεμένα είναι τα πλοία σε Καβάλα και Θάσο ενώ κανονικά εκτελούνται πλέον τα δρομολόγια στη γραμμή Κέρκυρα – Ηγουμενίτσα.

Στο Βόλο για Σποράδες δεν εκτελούνται δρομολόγια από υδροπτέρυγο.

Επίσης λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών έχουν υπάρξει τροποποιήσεις σε δρομολόγια πλοίων. Το Λιμενικό Σώμα συνιστά στους επιβάτες να επιβεβαιώνουν το δρομολόγιο που τους ενδιαφέρει επικοινωνώντας στο 14944 του ΟΤΕ ή στο 14541. Ενδεικτικά ανεκτέλεστο θα μείνει το δρομολόγιο του πλοίου «Δ. Σολωμός» στις 14.50 για Κύθνο – Σέριφο – Σίφνο – Μήλο – Κίμωλο – Φολέγανδρο – Σίκινο – Ιο – Θήρα καθώς και του πλοίου «Πρέβελης» στις 18.00 για Μήλο – Θήρα – Ανάφη – Ηράκλειο – Σητεία – Κάσο – Κάρπαθο – Διαφάνι – Χάλκη – Ρόδο. Για το «Δ. Σολωμός» έχει προγραμματιστεί νέο δρομολόγιο το Σάββατο στις 11.00 και για το «Πρέβελης» την ίδια ημέρα στις 18.00.




Πηγή: http://www.parapolitika.gr/article/sinechizonte-ta-provlimata-stis-aktoploikes-sigkinonies-logo-anemon

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *