ροή ειδήσεων

Αυτή είναι όλη η ιατροδικαστική έκθεση για τον θάνατο του φοιτητή στην Κάλυμνο - Δεύτερη γνωμάτευση περιμένει η οικογένειά του

ΣΤΟ ΦΩΣ ΟΛΗ Η ΙΑΤΡΟΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΔΙΚΟΧΑΜΕΝΟ ΦΟΙΤΗΤΗ



Οι γονείς του Νικόλα Χατζηπαύλου είναι πεπεισμένοι πως το παιδί έπεσε θύμα εγκληματικής ενέργειας

Τη βεβαιότητα ότι το παιδί τους έπεσε θύμα εγκληματικής ενέργειας εκφράζει η οικογένεια του φοιτητή Νίκου Χατζηπαύλου, ο οποίος εντοπίστηκε νεκρός στην Κάλυμνο, έπειτα από έξι ημέρες αναζήτησης.

Η προσπάθειά τους να λάβουν απαντήσεις στα ερωτήματα που τους βασανίζουν συνεχίζεται μέρα με τη μέρα.

Όσοι γνώριζαν τον Νικόλα παρακολουθούν με αγωνία την προσπάθεια των γονιών του να φωτιστούν άγνωστες πτυχές της... μοιραίας βόλτας του στο βουνό.

Οι γονείς του άτυχου Νικόλα δεν έχουν πειστεί ακόμη πως ο θάνατος του παιδιού τους οφείλεται σε δυστύχημα όπως απεφάνθη ο ιατροδικαστής Ρόδου που έκανε τη νεκροτομή. Για το λόγο αυτό πήγαν στη Γενική αστυνομική Διεύθυνση και κατέθεσαν μήνυση κατ' αγνώστων για ανθρωποκτονία.

Προς το παρόν η οικογένεια του Νικόλα περιμένει με αγωνία το ...πράσινο φως του Εισαγγελέα για μια δεύτερη ιατροδικαστική γνωμάτευση.

Tην ίδια στιγμή, η ιστοσελίδα bloko.gr φέρνει στο φως όλη την ιατροδικαστική έκθεση που συνέταξε ο αρμόδιος ιατροδικαστής Ρόδου, για τις συνθήκες θανάτου του Νίκου Χατζηπαύλου, του φοιτητή που σκοτώθηκε στην Κάλυμνο.

Σύμφωνα με την έκθεση, ο θάνατός του δεν επήλθε από εγκληματική ενέργεια, ενώ αυτό που συγκλονίζει είναι ότι ο 21χρονος φοιτητής έμεινε τραυματισμένος σοβαρά και αβοήθητος για 2 με 3 ημέρες, πριν αφήσει την τελευταία του πνοή.

Ως αιτία θανάτου, αναφέρεται χαρακτηριστικά:

«Ο θάνατος του Χατζηπαύλου Νικόλαου, επήλθε συνέπεια δευτερογενούς καταπληξίας ως επιπλοκή πολλαπλών κακώσεων σώματος, συμβατών με πτώση».







Σχόλια

  1. Ανώνυμος6/12/17 00:39

    Αγαπητοι κυριοι..εδω στη ροδο δεν εχουμε δημοσιογραφους? γιατι να μαθαινουμε απο αλους δημοσιογραφους της Αθηνας τι και πως γινετε στο νησι μας? Τι εγινε εδω? εχουμε συμπαθειες? ο γνωστος του γνωστου? Αν καποιους αφορα περισοτερο αυτο το θεμα ,ειμαστε εμεις εδω στην ροδο.Εμεις χανουμε δικους μας ανθρωπους εδω και θα πρεπει να μας ενδιαφερει περισοτερο απ΄καθε αλλον η αξιοπιστια του εν λογο ιατροδικαστη.Πρεπον θα ηταν το συγκεκριμενο σχολιο να δημοσιευθει αλλα και να προβληματισει καπιους αν οχι ολους μας , πως πηρε τετοια διασταση στη Αθηνα η υποθεση αυτη και οχι εδω στο νησι μας.Πως γινετε οι δημοσιογραφοι των Αθηνων να εχουν τοσο πλουσιο ρεπορταζ και οι δικοι μας εδω να μας γραφετε απο bloko.gr την σχετικη εκθεση? Τι συμβαινει με τους ροδιτες δημοσιογραφους μας?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *