ροή ειδήσεων

Ρόδος: Ανέλαβε και επίσημα ο Καβακάς



Την πρόσληψη και επίσημα του Τίμου Καβακά, στην τεχνική ηγεσία της Ρόδου, γνωστοποίησε με ανακοίνωση που εξέδωσε την Τρίτη (12/12) η διοίκηση των «ελαφιών».


Και το όνομα αυτού Τίμος Καβακάς. Ο Θεσσαλονικιός προπονητής ο οποίος μέχρι πρότινος βρισκόταν, στον πάγκο του Αστέρα Αμαλιάδας απ΄όπου και παραιτήθηκε, αποτελεί και με την βούλα από σήμερα τον νέο προπονητή της Ρόδου.


Ο νέος τεχνικός των «ελαφιών» είχε έρθει σε πλήρη συμφωνία, με την διοίκηση των νησιωτών και το μόνο που απέμενε, ήταν η επίσημη ανακοίνωση της πρόσληψης του.

Αυτό έγινε σήμερα με τον νέο προπονητή των Δωδεκανήσιων, να πιάνει άμεσα δουλειά προκειμένου να πετύχει τον στόχο που έχει τεθεί, για φέτος που δεν είναι άλλος από το να πρωταγωνιστήσει η ομάδα στο πρωτάθλημα της Γ΄Εθνικής.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο Α.Σ. Ρόδος βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας του με τον προπονητή Τιμόθεο Καβακά.

Ο 44χρονος καταξιωμένος τεχνικός (γεννήθηκε στις 13 Δεκεμβρίου 1972 στη Θεσσαλονίκη) αναλαμβάνει να υλοποιήσει το πλάνο της διοίκησης για τη δημιουργία μίας ισχυρής ομάδας που θα πρωταγωνιστεί, στηριζόμενος στις αναμφισβήτητες ικανότητές του και την πείρα του, με την οποία τον εφοδίασε το επιτυχημένο πέρασμά του από ομάδες όπως η ΑΕΛ, η Παναχαϊκή, ο Πλατανιάς, η Κέρκυρα, η Καλλονή, η Λαμία, ο Αχαρναϊκός, ο Ολυμπιακός Βόλου και ο Αστέρας Αμαλιάδας, που ήταν και ο τελευταίος σταθμός της σταδιοδρομίας του.

Η διοίκηση του συλλόγου καλωσορίζει τον Τιμόθεο Καβακά, του εύχεται δε καλή δύναμη και πολλές επιτυχίες.»

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *