ροή ειδήσεων

Σκηνές από την απαγορευμένη ταινία της Βουγιουκλάκη [Βίντεο]

Πενήντα χρόνια μετά



Σκηνή από την ταινία «Aliki my love»

Για πρώτη φορά μετά από 50 χρόνια δόθηκαν στη δημοσιότητα πλάνα από την ξενόγλωσση ταινία της Αλίκης Βουγιουκλάκη «Αliki my love» που απογοήτευσε στην πρώτη προβολή της.



Η Finos Films ανακοίνωσε μέσα από τον επίσημο λογαριασμό της στο facebook ότι βρέθηκαν άγνωστα πλάνα από την ταινία τα οποία και ανέβασε. Το φιλμ είχε χαρακτηριστεί ως «απαγορευμένη ταινία» από δημοσιογράφους της εποχής καθώς είχε αρκετές τολμηρές σκηνές. Στην αφίσα της ταινίας η Βουγιουκλάκη πόζαρε ημίγυμνη και όπως λένε οι πληροφορίες οι σέξι σκηνές που περιλαμβάνει η ταινία δεν χαροποίησαν καθόλου την ηθοποιό.


Η πρώτη αυτή προσπάθεια της Βουγιουκλάκη για διεθνή καριέρα έπεσε στο κενό παρόλο που ο Φίνος ξόδεψε 9.000.000 δρχ για την ταινία, υπέρογκο ποσό για την εποχή. Η πρώτη προβολή σε Λονδίνο, το 1963 και Αθήνα το 1964 δεν αγκαλιάστηκε από το κοινό και ο αριθμός των εισιτηρίων που έκοψε ήταν απογοητευτικός.

Πενήντα χρόνια μετά οι υπεύθυνοι της εταιρείας αποφάσισαν να δώσουν μερικές σκηνές στη δημοσιότητα με το σχόλιο «Συμβαίνει τώρα! Η “Αλίκη” βρέθηκε και αποκαταστάθηκε. Λίγο υπομονή ακόμα.. #aliki #restoration».



in.gr

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *