ροή ειδήσεων

Αναστάτωση σε γειτονιά από γυναίκα που κρατούσε μπετόνι με βενζίνη



Ένα πρωτοφανές περιστατικό σημειώθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης σε περιοχή του Ηρακλείου όταν μία γυναίκα αναστάτωσε τους κατοίκους μιας γειτονιάς με τη συπεριφορά της. Σύμφωνα με μαρτυρίες που έφτασαν στο ekriti, η γυναίκα κι ενώ όλα ήταν ήρεμα, βγήκε από το σπίτι της κρατώντας στα χέρια της ένα μπετόνι με βενζίνη και άρχισε να το αδειάζει απειλώντας να κάψει ότι έβρισκε μπροστά της.

Η συγκεκριμένη γυναίκα που εδώ και χρόνια μένει στη γειτονιά ήταν πάντα μοναχική, χωρίς συγγενείς. Ξαφνικά άρχισε να αδειάζει το μπετόνι πάνω στο αυτοκίνητο της ξαδέλφης μου ενώ στη συνέχεια προσπάθησε να ρίξει και κάτω από αυτό, λέει στο ekriti κάτοικος της περιοχής και συμπληρώνει: «Μετά πήγε στον πίσω χώρο της πολυκατοικίας μας όπου έχουμε τα καυσόξυλα. Οι κάμερες την έχουν καταγράψει να ρίχνει τη βενζίνη και στη συνέχεια να βάζει φωτιά στα ξύλα. Φεύγοντας, τράβηξε με δύναμη ένα τραπέζι που είχαμε στην πυλωτή και μετά άρχισε να απειλεί έναν γείτονα.»

Σύμφωνα με πληροφορίες, η ομάδα ΔΙ.ΑΣ. που κλήθηκε στο σημείο έφτασε μέσα σε ελάχιστα δευτερόλεπτα, κάτι που ευχαρίστησε τους κατοίκους ενώ επίσης άμεσα έφτασε και περιπολικό της Αστυνομίας. Από την πλευρά της η Πυροσβεστική Υπηρεσία εξέτασε τον χώρο όπου φαίνεται να εκδηλώθηκε η μικρής έκτασης φωτιά χωρίς ωστόσο να χρειαστεί να επιχειρήσει.

Η γυναίκα που σύμφωνα με τις μαρτυρίες των πολιτών φαίνεται να αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα, οδηγήθηκε στο Ανακριτικό Τμήμα της ΠΥ το οποίο έχει αναλάβει και την προανάκριση για το συμβάν.

Πηγή: ekriti.gr

Σχόλια

  1. Ανώνυμος15/12/17 13:46

    Άμα έχει ψυχολογικά και αποτελεί απειλή για την ζωή και τα περιουσιακά στοιχεία τρίτων να φροντίσουν οι αρμόδιοι για τον εγκλεισμό της σε ίδρυμα.δηλαδη πρέπει πρώτα να γίνει το κακό και μετά να λένε όλοι αχ..τι κρίμα...θα σε θυμόμαστε για πάντα ...κτλ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *