επικαιρότητα

Απίστευτο: δήμαρχος χαρακτήρισε «ΑμεΑ» υπαλλήλους του δήμου του [βίντεο]Πολλές είναι οι αντιδράσεις για τους χαρακτηρισμούς που χρησιμοποίησε ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου, Αστέριος Γαβότσης.

Κατά τη συζήτηση που έγινε στο δημοτικό συμβούλιο, με θέμα τη λειτουργία του πολεοδομικού γραφείου, ο κ. Γαβότσης μίλησε με απαξιωτικό τρόπο λέγοντας ότι οι μισοί μηχανικοί του δήμου
είναι «σχεδόν ΑμεΑ».

«Πενήντα μηχανικούς έχει η Θέρμη αν θέλετε να ξέρετε. Εμείς έχουμε εννέα και οι μισοί ξέρετε ποιοι είναι. Σχεδόν ΑμεΑ. Στην πράξη και στη γνώση. Και στην ψυχολογία. Ξέρετε πάρα πολύ καλά…» είπε χαρακτηριστικά, απευθυνόμενος στο δημοτικό σύμβουλο της αντιπολίτευσης, Ανέστη Πολυχρονίδη, προκαλώντας την αντίδρασή του. «Πάρτε το πίσω τώρα. Σε παρακαλώ προσβάλεις τους συναδέλφους σου. Το να λέτε για κάποιον συνάδελφο ότι είναι ΑμεΑ δεν σας τιμά. Πάρτε το πίσω» του απάντησε.
Σύμφωνα με το thestival.gr, ο κ. Γαβότσης επιχείρησε να τα μαζέψει, λέγοντας η φράση του ήταν αδόκιμη και ότι ο ίδιος δεν ήθελε να θίξει προσωπικά κανέναν υπάλληλο ή στέλεχος της Τεχνικής Υπηρεσίας.

«Κατά τη χθεσινοβραδινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου σε μια αποστροφή του λόγου μου χρησιμοποίησα μια αδόκιμη έκφραση προκειμένου να εκφράσω τον προβληματισμό μου σχετικά με τη λειτουργία πολεοδομικού γραφείου στο Δήμο μας. Σε καμία περίπτωση δεν είχα την πρόθεση να θίξω προσωπικά και επαγγελματικά κανέναν υπάλληλο ή στέλεχος της Τεχνικής Υπηρεσίας, η οποία αποδίδει τα μέγιστα βάσει των υφιστάμενων δύσκολων συνθηκών», είπε χαρακτηριστικά.


Aπό την πλευρά του, ο κ. Πολυχρονίδης, μιλώντας στον ιστότοπο politesoraiokastrou έκανε λόγο για αναφορά «άκρως προσβλητική για τους εργαζόμενους συναδέλφους μηχανικούς στο δήμο». Πρόσθεσε μάλιστα ότι η έκφραση ήταν «βαθύτατα αντικοινωνική απέναντι στους εργαζομένους ΑμεΑ στον δήμο μας και στην αποδεδειγμένη ικανότητα παραγωγής έργου και προσφοράς τους. Η σιωπηλή άρνησή του να ανακαλέσει φανερώνει την έλλειψη στοιχειώδους ευαισθησίας και την ύπαρξη υπέρμετρης αλαζονείας. Περιμένω τη θέση του συλλόγου εργαζομένων του δήμου και των υπευθύνων της τεχνικής υπηρεσίας».

Σχόλια

παράπονα Ρόδου

Δείτε επίσης

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διάδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

S M S

Αναγνώστης: Καλησπέρα στην ομάδα και χρονια πολλά... αναρωτιέμαι γιατί τα φώτα από Ρόδο προς Ιαλυσό είναι σβηστά τοσες νυχτες τώρα... υπάρχει κάποιο πρόβλημα;;; Γιατί με την αποψινή νεροποντή η οδήγηση ήταν πολύ πιο δύσκολη σε θεοσκότεινο δρόμο άρα και επικίνδυνη!!!

M M S

M M S

διαφημιστείτε εδώ

διαφημιστείτε εδώ
οικονομικά & αποδοτικά