επικαιρότητα

Για μετά τις γιορτές έδωσαν ραντεβού “Ελληνοφρένεια” και ΕΡΤΡαντεβού μετά τις γιορτές θα έχουν οι ιθύνοντες της ΕΡΤ με τους συντελεστές της “Ελληνοφρένειας”, μετά το “κόψιμο” της εκπομπής από τον Alpha.

Σύμφωνα με τις “Τυπολογίες”, αυτός που κάλεσε τους δημιουργούς της εκπομπής ήταν ο εντεταλμένος σύμβουλος της ΕΡΤ αρμόδιος για το πρόγραμμα Σπύρος Κρίμπαλης...
και κανόνισε να βρεθούν στο Ραδιομέγαρο για να συζητήσουν μετά τις γιορτές, ενώ οι πρώτες προσεγγίσεις είχαν γίνει πριν ακόμα ο Alpha αποφασίσει να διακόψει την μετάδοση της εκπομπής.

Η ΕΡΤ εξάλλου κάνει άνοιγμα στη σάτιρα, αφού θα εντάξει στο πρόγραμμά της τις εκπομπές του Γιώργου Μητσικώστα και του Γιάννη Ζουγανέλη πριν το κεντρικό δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ1, ενώ στόχος της είναι να έχει στο δυναμικό της ανθρώπους και εκπομπές που είναι δημιουργικοί και πλέον φαίνεται να μην “χωρούν” στην ιδιωτική τηλεόραση.

Η πρόθεση για την “Ελληνοφρένεια” έχει διατυπωθεί πολλές φορές και σε πολλά επίπεδα τους τελευταίους μήνες, ωστόσο η οριστική απόφαση για το αν θα γίνει η όχι η συνεργασία με την δημόσια τηλεόραση ανήκει στους ανθρώπους της εκπομπής.

Πηγή: typologies.gr

Σχόλια

παράπονα Ρόδου

Δείτε επίσης

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διάδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

S M S

Αναγνώστης: Καλησπέρα στην ομάδα και χρονια πολλά... αναρωτιέμαι γιατί τα φώτα από Ρόδο προς Ιαλυσό είναι σβηστά τοσες νυχτες τώρα... υπάρχει κάποιο πρόβλημα;;; Γιατί με την αποψινή νεροποντή η οδήγηση ήταν πολύ πιο δύσκολη σε θεοσκότεινο δρόμο άρα και επικίνδυνη!!!

M M S

M M S

διαφημιστείτε εδώ

διαφημιστείτε εδώ
οικονομικά & αποδοτικά