ροή ειδήσεων

Γιατί κύριοι αρμόδιοι ταλαιπωρείται τον κόσμο; Άλλος ο ΟΑΕΔ στον Αρχάγγελο κι άλλος στη Ρόδο;



Είναι, πραγματικά απίστευτα αλλά και ακατανόητα αυτά που μας καταγγέλλουν άνεργοι συντοπίτες μας, και συγκεκριμένα αυτοί που περιμένουν να πάρουν τις ανεργίες τους και τα δώρα τους από τον ΟΑΕΔ.
Σε προχθεσινό μας δημοσίευμα, δεν ήταν λίγοι εκείνοι που δήλωσαν πως, όχι μόνο προπληρωμή δεν είδαν, αλλά ούτε τις κανονικές τους ανεργίες δεν πήραν! Μάλιστα, σε έντονα και δικαιολογημένα παράπονα δικαιούχων η απάντηση που τους έδωσαν ήταν ότι τα δικαιολογητικά τους βρίσκονται στο κατάστημα ΟΑΕΔ Αγίων Αναργύρων, στην Αθήνα!!!


Όμως, απ΄ ότι φαίνεται, τα πράγματα έχουν να κάνουν με την σοβαρή έλλειψη προσωπικού που πάρχει στην Υπηρεσία! Που, παλαιότερα, τέτοια εποχή, «κάτι» έκαναν οι αρμόδιοι του νησιού μας, καθώς έστελναν προσωπικό για να βοηθήσουν την κατάσταση στους δύο, περίπου, δύσκολους μήνες!


Πέρα, όμως, από τα προαναφερόμενα, το ερώτημα είναι άλλο: Στον Αρχάγγελο, γιατί οι άνεργοι παίρνουν κανονικά τα επιδόματά τους; Λίγη δουλειά έχουν εκεί οι υπάλληλοι να διεκπεραιώσουν τις αντίστοιχες υποθέσεις; Κι όμως, οι υπάλληλοι αυτοί τα καταφέρνουν μια χαρά! Μπορεί να δουλεύουν υπερωρίες, μπορεί να δουλεύουν λίγο παραπάνω, αλλά το αποτέλεσμα είναι ότι, αυτοί που κατέθεσαν τον Νοέμβριο τα δικαιολογητικά τους πληρώθηκαν και τις ανεργίες τους και τα δώρα τους!

Μήπως, λοιπόν, το παράδειγμα του Αρχαγγέλου θα πρέπει να το "μιμηθεί" και ο ΟΑΕΔ της Ρόδου;


Και κάτι ακόμη: Παλαιότερα λειτουργούσε ένα παράρτημα του ΟΑΕΔ στην Κρεμαστή! Που εξυπηρετούσε αφάνταστα τους ενδιαφερόμενους της Δημοτικής Ενότητας Πεταλούδων, και όχι μόνο!


Το κλείσανε κι αυτό! Και δυσκόλεψαν ακόμη περισσότερο τα πράγματα! Χωρίς βέβαια κανείς από τότε να ενδιαφερθεί μήπως και καλυτερέψει η κατάσταση!

Και τώρα, έρχονται οι γιορτές, και οι άνεργοι, με τις τόσες οικονομικές υποχρεώσεις που έχουν να τακτοποιήσουν, να τους λένε "περιμένετε τον Γενάρη να τα πάρετε όλα μαζί"!

Ας ελπίσουμε, λοιπόν, πως δεν θα κάνουν μαύρες γιορτές οι άνεργοι συντοπίτες μας, επειδή δείχνουν ανίκανοι οι αρμόδιοι να λύσουν ένα «απλό» πρόβλημα!..

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *