ροή ειδήσεων

O Τηλεμαραθώνιος της UNICEF στην ΕΡΤ 2 από τις 6 μ.μ.



Με σύνθημα «Ένα ευρώ, μία ζωή» η Ελληνική Επιτροπή της UNISEF επιδιώκει να παρέχει στα παιδιά που αντιμετωπίζουν το φάσμα της φτώχειας, ιατροφαρμακευτική προστασία και εμβολιασμό.

Στην σημερινή διοργάνωση θα συμμετάσχουν συνάδελφοι από την ΕΡΤ και άλλα Μέσα Ενωμέρωσης, καλλιτέχνες, πολιτικοί, αθλητές και συγγραφείς. Μηνύματα αναμένονται από την πολιτειακή και πολιτική ηγεσία, προσφορές από σχολεία, Δήμους και Περιφέρειες ενώ αντιπροσωπείες από τον χώρο του ποδοσφαίρου και του μπάσκετ θα προσφέρουν για δημοπρασία αθλητικά προϊόντα υπογεγραμμένα από παίκτες ομάδων.

Τον Τηλεμαραθώνιο, που θα πραγματοποιηθεί στο στούντιο της ΕΡΤ στην Κατεχάκη, θα παρουσιάσουν η Σταυρούλα Χριστοφιλέα, η Ελένη Μενεγάκη, ο Ανδρέας Ροδίτης, η Μαριλένα Κατσίμη, ο Λάμπρος Φισφής, ο Κώστας Αρβανίτης, η Ρένια Τσιτσιμπίκου, ο Γιάννης Στάνκογλου, η Ρίτσα Μπιζόγλη, ο Άκης Σακελλαρίου, η Άννα Μπουσδούκου και ο Παντελής Καναράκης.

Στο στούντιο της ΕΡΤ θα βρεθούν καλλιτέχνες, δημοσιογράφοι, πολιτικοί, αθλητές και συγγραφείς, οι οποίοι θα δώσουν το δικό τους μήνυμα αγάπης. Στον φετινό Τηλεμαραθώνιο θα παραστούν αντιπροσωπείες από τις ΠΑΕ και τις ΚΑΕ Ολυμπιακού, Παναθηναϊκού, ΑΕΚ, Πανιωνίου, ΠΑΟΚ και Άρη, που θα προσφέρουν για δημοπρασία αθλητικά προϊόντα (μπάλες, φανέλες, παπούτσια, λάβαρα), υπογεγραμμένα από όλους τους παίκτες των ομάδων. Επίσης, σημαντική βοήθεια θα προσφέρουν πολλοί Δήμοι της Αττικής και της Περιφέρειας με κουμπαράδες και άλλες εκδηλώσεις αλληλεγγύης, ενώ πολλά σχολεία -δημόσια και ιδιωτικά- θα δραστηριοποιηθούν και φέτος για το μεγάλο σκοπό.

ert

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *