ροή ειδήσεων

Tι γίνεται με τις απειλές για δηλητηριασμένα τρόφιμα- Όλα όσα είπε ο πρόεδρος του ΕΦΕΤ



Καθησυχαστικός εμφανίστηκε ο πρόεδρος του ΕΦΕΤ Ιωάννης Τσιάλτας ως προς τις απειλές αντιεξουσιαστών για δηλητηρίαση τροφίμων, αρκεί να απομακρυνθούν τα προϊόντα από τα ράφια των σούπερ μάρκετ.

Πρόκειται για το θέμα των ημερών, που ανέκυψε μετά την ανάρτηση - απειλή σε γνωστή ιστοσελίδα των αυτοαποκαλούμενων «Μαυροπράσινων Εμπρηστών».

«Ο απλούστερος τρόπος προστασίας των καταναλωτών είναι η απομάκρυνση των προϊόντων από τα ράφια των σούπερ μάρκετ», δήλωσε σήμερα το πρωί μιλώντας στον ΑΝΤ1 ο Ιωάννης Τσιάλτας.

Εξήγησε πως η απειλή αφορά σε συγκεκριμένες συσκευασίες προϊόντων, οι οποίες πωλούνται μόνο σε αλυσίδες σούπερ μάρκετ σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.


Επίσης εξήγησε ότι μιλάμε μόνο για τις αλυσίδες σούπερ μάρκετ και όχι μικρότερα καταστήματα με το διάστημα της απειλής να είναι αυτό της 20-25 Δεκεμβρίου, συνεπώς όσοι καταναλωτές έχουν αγοράσει κάποιο από τα προϊόντα νωρίτερα, είναι ασφαλείς.

«Δεν υπάρχει ούτε θα υπάρξει πρόβλημα. Οι ενδιαφερόμενες εταιρείες συνεργάζονται άψογα για την απομάκρυνση των απειλούμενων προϊόντων από τα ράφια των αλυσίδων σούπερ μάρκετ σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Η απειλή συνίσταται στο ότι θα βάλουν κάποια προϊόντα που έχουν ήδη αγοράσει. Εμείς φροντίζουμε να μην υπάρξουν αυτά τα προϊόντα», ξεκαθάρισε ο πρόεδρος του ΕΦΕΤ.

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *