ροή ειδήσεων

Εκτός ΑΝΤ1 και σε σοκ η Σπυροπούλου

Υπέγραψε χθες η Αραβανή στον ΑΝΤ1 



Έπεσαν τελικά οι υπογραφές χθες το βράδυ. Η Ευαγγελία Αραβανή μετά το θρίλερ που παίχθηκε χθες θα είναι η νέα παρουσιάστρια του «Dancing with the stars» πετυχαίνοντας μάλιστα και καλύτερη αμοιβή από αυτή που αρχικά είχε διαπραγματευτεί. Η αντιπρόταση του Σκάϊ δεν έπεισε την πρώην σταρ Ελλάς που πλέον ανήκει και αυτή στην οικογένεια του ΑΝΤ1.

Το σύνολο σχεδόν των ξανθιών παρουσιαστριών πρώτης γραμμής-λεμε τώρα- είναι πλέον στο κανάλι. Έχουμε και λέμε: Φαίη Σκορδά, Ζέτα Μακρυπούλια, Μαρία Μπεκατώρου, Ευαγγελία Αραβανή.

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου έμεινε εκτός με απόφαση όπως λένε οι πληροφορίες μου του Γιάννη Λάτσιου και κατόπιν επιθυμίας και της Αραβανή που δεν ήθελε να βρεθεί στο ίδιο πλατό μαζί της.

Το ρεπορτάζ που τρέχει αναφέρουν πως το Ντινάκι είναι και πάλι σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση καθώς τα περιθώρια για τηλεοπτικό come back ακόμη και την επόμενη σεζόν στενεύουν ασφικτικά. Τουλάχιστον σε ένα από τα έξι κανάλια που θα πάρουν άδεια πανελλήνιας εμβέλειας καθώς πάντα υπάρχουν και οι τοπικοί τηλεοπτικοί σταθμοί της Αττικής. Ή και των Δωδεκανήσων αφού η Σπυροπούλου ως γνωστόν κατάγεται από την Ρόδο.

 http://blogs.gossip-tv.gr

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *