ροή ειδήσεων

Οφειλές άνω του 1 εκατ. ευρώ αφορούσαν οι σημερινοί πλειστηριασμοί



Οφειλές μεγαλύτερες του ενός εκατομμυρίου ευρώ ο καθένας αφορούσαν οι προγραμματισμένοι για σήμερα πλειστηριασμοί μέσω ηλεκτρονικής πλατφόρμας, όπως ενημερώνει ο Συμβολαιογραφικός Σύλλογος Εφετείων Αθηνών-Πειραιώς-Αιγαίου και Δωδεκανήσου.

Σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση του Συμβολαιογραφικού Συλλόγου, θέλοντας να συμβάλλουν «στην πληρέστερη πληροφόρηση της κοινής γνώμης και των άμεσων εμπλεκομένων και προς αποφυγή παρεξηγήσεων ενημερώνει ότι αναφορικά με τους προγραμματισμένους μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας πλειστηριασμούς της Τετάρτης 24.01.18, κάθε ένας από αυτούς αφορούσε συνολικές οφειλές μεγαλύτερες του 1 εκατομμυρίου ευρώ».

Σημειώνεται ότι η τιμή που αναγράφεται στα στοιχεία του πλειστηριασμού αφορά είτε στην τιμή εκκίνησης είτε στην εμπορική τιμή του υπό πλειστηριασμού ακινήτου και όχι το συνολικό ποσό οφειλών.

Προς το σκοπό αυτό, δηλαδή της πληρέστερης πληροφόρησης και της αποφυγής παρεξηγήσεων, τα στοιχεία που συνοδεύουν το υπό πλειστηριασμό ακίνητο εφ εξής θα εμπλουτιστούν προκειμένου να περιγράφεται με απόλυτη σαφήνεια το πιστοληπτικό προφίλ του οφειλέτη.

Μίνα Μουστάκα

in.gr

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *