ροή ειδήσεων

Παπαδάκης - Κολοσσού : «Για την πρώτη νίκη στο 2018»

Ο Κώστας Παπαδάκης μίλησε για το παιχνίδι του Κολοσσού Ρόδου με τα Τρίκαλα στο «Βενετόκλειο» (13/1, 16:30) και υπογράμμισε την ανάγκη να επιστρέψει η ομάδα του στις νίκες.



Αναλυτικά το blog του στον ΕΣΑΚΕ

«Γεια σας και πάλι φίλοι μου

Δυστυχώς για εμάς τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν όπως τα θέλαμε στο προηγούμενο παιχνίδι μας στην έδρα της Κύμης, καθώς χάσαμε στην παράταση. Ήταν ένα πολύ σκληρό ματς, που ήταν ντέρμπι καθ’ όλη τη διάρκειά του, με πολλές εναλλαγές στο σκορ, αλλά όπως και κόντρα στον Παναθηναϊκό οι λεπτομέρειες μας κόστισαν στο τέλος και έτσι ήρθε αυτή η ήττα για εμάς.

Τώρα, μπροστά μας έχουμε τα Τρίκαλα. Μία ομάδα «πληγωμένη», η οποία όμως αν δούμε τη φετινή της πορεία, θα διαπιστώσουμε ότι έχει κάνει δύο μεγάλες νίκες με ΠΑΟΚ και Λαύριο. Μπορεί να έρχεται στη Ρόδο με αλλαγές, αλλά αυτό την κάνει ακόμη πιο επικίνδυνη, καθώς από την άλλη «καίγεται» για τη νίκη στην προσπάθεια που κάνει για να παραμείνει στην κατηγορία.

Εμείς, θα πρέπει να είμαστε πάρα πολύ προσεκτικοί, αλλά παράλληλα θέλουμε να βγάλουμε αντίδραση, γιατί προερχόμαστε από δύο σερί άσχημα αποτελέσματα, αλλά και γιατί θέλουμε να πετύχουμε την πρώτη μας νίκη μέσα στο 2018. Από ‘κει και πέρα, θέλουμε να παίξουμε καλό μπάσκετ και να ευχαριστήσουμε τον κόσμο που θα έρθει στο γήπεδο για να μας στηρίξει.

Τα λέμε την επόμενη φορά,

Κωνσταντίνος»

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *