ροή ειδήσεων

Σε κρίσιμη κατάσταση εξακολουθεί να βρίσκεται η 27χρονη κοπέλα από το Παραδείσι!



Σε κρίσιμη κατάσταση εξακολουθεί να βρίσκεται η 27χρονη κοπέλα από το Παραδείσι, η οποία τραυματίστηκε την περασμένη Κυριακή σε τροχαίο ατύχημα στην Αθήνα, κι από τότε νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο Ευαγγελισμός.

Και βέβαια, η αγωνία των συγγενών και των φίλων της βρίσκεται κυριολεκτικά στο "κόκκινο", ενώ καθημερινά ρωτούν για το "πώς εξελίσσεται η υγεία της κοπέλας".


Να θυμίσουμε ότι, πρόκειται για την Νικολίτση Κωνσταντίνα, η οποία, σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, οδηγώντας μηχανάκι, έπεσε σε μια λακκούβα και στη συνέχεια εκσφενδονίστηκε χτυπώντας με δύναμη πάνω σε μια στάση λεωφορείου. Η ζημιά που έπαθε ήταν πολύ σοβαρή, και οι γιατροί από την πρώτη στιγμή καταβάλλουν μεγάλες προσπάθειες για να μπορέσουν να την κρατήσουν στη ζωή.


Αξιοσημείωτο, πάντως, είναι και το γεγονός ότι, ο κόσμος του νησιού μας ανταποκρίθηκε αμέσως στην έκκληση της οικογένειάς της, και μάλιστα σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, πάρα πολλοί ήταν οι εθελοντές αιμοδότες που πήγαν κι έδωσαν αίμα προκειμένου να σωθεί η κοπέλα, εντυπωσιάζοντας τους γιατρούς του "Ευαγγελισμού", οι οποίοι μάλιστα ζήτησαν να μην δώσουν οι εθελοντές αιμοδότες άλλο αίμα!


Και φυσικά όλοι οι Ροδίτες εύχονται η 27χρονη συντοπίτισσά μας, να βγει νικήτρια απ΄ αυτό τον δύσκολο αγώνα που δίνει προκειμένου να ξεπεράσει τα προβλήματα υγείας που της προκάλεσε το τροχαίο αυτό ατύχημα.

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *