ροή ειδήσεων

Εθνικός - Ρόδος 3-1



Μια ακόμα εντός έδρας νίκη πέτυχε ο Εθνικός ο οποίος ξεκίνησε νικηφόρα το 2018 καθώς κέρδισε με 3-1 την Ρόδο, σε αγώνα για την 11η αγωνιστική του 6ου ομίλου της Γ΄Εθνικής.

Την πρώτη του νίκη για το 2018 πανηγύρισε ο Εθνικός, σε ένα συναρπαστικό όπως εξελίχτηκε παιχνίδι. Σ΄ένα πρώτο μέρος με ελάχιστες φάσεις η Ρόδος ήταν αυτή που στο 44΄ κατάφερε να προηγηθεί στο σκορ, χάρη σε κεφαλιά του Νάκα.


Στην επανάληψη η ομάδα του Νίκου Νεντίδη μπήκε πιο αποφασισμένη στο παιχνίδι, με συνέπεια να φτάσει στην ανατροπή της εις βάρος της κατάστασης. Στο 60΄ με πλασέ ο Κατσικοκέρης έφερε το ματς στα ίσα, ενώ στο 69΄ ο Μκρτσιάν στην προσπάθεια του να διώξει την μπάλα έπειτα από σέντρα του Στασινού, την έστειλε στα δίχτυα του Παναγόπουλου για να γίνει το 2-1.

Έπειτα από το τέρμα ο Εθνικός πίεσε προκειμένου να φτάσει, σε ακόμα ένα γκολ με το οποίο θα κλείδωνε την νίκη. Αυτό ήρθε στο 88΄ με τον Κατσικοκέρη ο οποίος και πάλι με πλασέ, έκανε το 3-1 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ (Νίκος Νεντίδης): Σικαλιάς, Στασινός, Γερόλυμος (82' Μάναλης), Κρητικός, Ρούσσης, Κωνσταντίνου, Γκέσιος (61' Μακρυγιάννης), Τεγούσης (67' Σωπασής), Κατσικοκέρης, Ρομάνο (89' Κατίδης), Παυλάκης.

ΡΟΔΟΣ (Τιμόθεος Καβακάς): Παναγόπουλος, Ιμεραλιλάι, Κουρούπης, Δαβρής, Μκρτσιαν, Πότσι (72' Καντιμοίρης), Μίνγκας (83' Ευγενικός), Αυγενικού, Παβίσεβιτς, Νάκας (51' Μπανγκουρά), Πινδώνης.

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *