ροή ειδήσεων

Αρνείται τα όσα ισχυρίζεται η οικογένεια ο γυναικολόγος της 34χρονης – «Δεν ήταν ιατρικό λάθος» [vid]



Την δική του εκδοχή έδωσε ο γιατρός που ήταν υπεύθυνος για τον τοκετό της άτυχης 34χρονης από την Λειβαδιά που έχασε την ζωή της κατά την διάρκεια της γέννας σε μαιευτήριο της Αθήνας. Όπως ο ίδιος είπε, δεν ισχύουν τα όσα ισχυρίζεται η οικογένεια της 34χρονης περί θρομβοφιλίας και πως αυτό δεν λήφθηκε υπ' όψιν το ιατρικό επιτελείο.

Μιλώντας στο δελτίο του Star, ανέλυσε το χρονικό της τραγωδίας. Όπως είπε, αφού η γυναίκα γέννησε εύκολα το αγοράκι γύρω στις 14:30 το μεσημέρι, κατά την έξοδο του πλακούντα είχε μεγάλη αιμορραγία.

Της χορηγήθηκα 3 φιάλες αίμα όμως και πάλι δεν σταματούσε. Αφού οδηγήθηκε στο χειρουργείο, κατά τις 15:30 υπέστη ανακοπή. Όπως τονίζει για περίπου 2 ώρες προσπαθούσαν να την επαναφέρουν, αλλά τελικά στις 17:15 κατέληξε.

Όπως αναφέρει επίσης ο γυναικολόγος, ο κρατικός ιατροδικαστής που ήταν παρών στην νεκροτομή υπέγραψε πως δεν βρέθηκε τίποτα στην κοιλιά της γυναίκας, άρα δεν υπήρξε κάποια ιατρογενής βλάβη.

Σύμφωνα πάντα με τον ίδιο, η 34χρονη είχε μια επιπλοκή που παρουσιάζεται σε 1 έως 12 γυναίκες στις 100.000 και που όταν εκδηλώνεται έχει ποσοστό θνησιμότητας 89%. Σημειώνει επίσης πως πριν το περιστατικό, ο τοκετός είχε εξελιχθεί ομαλά.

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *