ροή ειδήσεων

Κι όμως συνέβη! 500 οπαδοί του Σώρρα διαδήλωσαν [vids]


 
Πάνω από 500 υποστηρικτές του Αρτέμη Σώρρα και μέλη της «Ελλήνων Συνέλευσις» συγκεντρώθηκαν το πρωί του Σαββάτου στα γραφεία του φορέα, στη Λάρισα και στη συνέχεια έκαναν πορεία διαμαρτυρίας.

«Είμαστε αποφασισμένοι να πολεμήσουμε, σας καλούμε όλους σ’ αυτή τη μεγάλη επανάσταση για την απελευθέρωση της πατρίδας μας..» ακούγονταν το σύνθημα από τον τηλεβόα που κρατούσε διαδηλωτής.







Πηγή: onlarissa

Σχόλια

  1. Ανώνυμος13/1/18 21:44

    ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΞΑΝΘΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ ΜΑΛΑΚΗ.

    ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
    ΞΑΝΘΗ 8-1-2017

    ΔΕΝ ΜΑΣ ΠΡΟΚΑΛΕΣΑΝ ΕΚΠΛΗΞΗ ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΕΥΤΗ ΤΗΣ ΝΔ Κ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΜΑΛΑΚΗ ΣΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ «ΘΡΑΚΗ» ΣΤΙΣ 30-12-2017 ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ ΣΤΗΝ ΕΝΤΥΠΗ ΜΟΡΦΗ ΤΗΣ ΣΤΙΣ 5-1-2018, ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ», ΜΙΑΣ ΣΤΙΣ ΕΠΙΚΕΙΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΘΑ ΒΡΕΘΕΙ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΥ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ ΑΠΟΚΡΥΠΤΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΑΟ ΚΑΙ ΠΟΥ ΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΤΟΥ ΠΛΕΟΝ ΘΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ.

    ΩΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΑΤΩΣ ΩΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΞΑΝΘΗΣ, ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΠΡΙΝ ΚΑΝΕΙ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΣ, ΔΙΟΤΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΓΝΟΙΑ ΤΟΥ ΕΚΤΙΘΕΤΑΙ ΚΑΙ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΑΘΕΛΑ ΤΟΥ ΧΕΙΡΑΓΩΓΕΙ ΤΟΝ ΞΑΝΘΙΩΤΙΚΟ ΛΑΟ, ΓΕΓΟΝΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΝ ΤΙΜΑ ΩΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΚΑΙ ΩΣ ΠΟΛΙΤΕΥΤΗ.

    ΤΟΝ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΔΗΜΟΣΙΑ, ΠΩΣ Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ» ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ ΝΟΜΙΜΑ ΑΠΟ ΤΙΣ 4/9/2015, ΟΤΑΝ ΚΑΤΕΘΕΣΕ ΣΤΟΝ ΆΡΕΙΟ ΠΑΓΟ ΜΕ ΑΡ. ΠΡΩΤ. 6199 ΤΗΝ ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΤΟΥ ΔΗΛΩΣΕΙΣ.
    ΣΤΙΣ ΑΠΑΞΙΩΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΕΣ ΤΟΥ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΜΑΣ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ, ΤΟΥ ΑΠΑΝΤΑΜΕ ΜΕ ΔΥΟ ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ, ΤΗΝ 67650/13 ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΑΤΗ 107376/17, ΠΟΥ ΔΙΚΑΙΩΝΟΥΝ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΑΣ, ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΤΕΚΜΗΡΙΩΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ, ΤΗΝ ΓΝΗΣΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΣΧΥ, ΤΩΝ 600 ΔΙΣ ΔΟΛΑΡΙΩΝ ΑΠΟ ΤΟ 2012 ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΚΑΤΑΤΕΘΕΙΜΕΝΑ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΟΥ ΚΑΝΑΔΑ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΚΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΧΡΕΟΥΣ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΣΩΘΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΠΟΥ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ Κ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΜΑΛΑΚΗ ΣΥΝΥΠΟΓΡΑΨΕ.

    ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΤΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΦΕΚ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΠΙΣΗΜΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ, ΟΠΟΥ ΠΑΡΑΤΗΡΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΠΟΚΛΙΣΗ ΣΤΟΝ ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟ ΤΟΥ 2015 ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΙΣΗΓΗΣΗ ΤΟΥ ΤΟ ΕΛΕΓΚΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥΣ ΤΟΥ 2016 ΚΑΙ ΤΟΥ 2017, ΟΠΟΥ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΑΝΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΠΙΣΤΩΤΙΚΑ ΕΣΟΔΑ ΠΟΣΑ ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΙΣΟΤΙΜΙΑ ΕΥΡΩ-ΔΟΛΛΑΡΙΟΥ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΠΟΣΟ ΤΩΝ 600 ΔΙΣ ΔΟΛΑΡΙΩΝ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΑΤΗ ΚΥΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΙΚΟΥ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΕΤΟΥΣ 2018 ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΤΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΤΟΝ ΝΟΜΟ 4507 ΦΕΚ 196-20/12/2017 ΟΠΟΥ ΑΝΑΓΡΑΦΕΤΑΙ ΠΑΛΙ ΤΟ ΠΟΣΟ ΤΩΝ 552.438.000.000 ΔΙΣ ΕΥΡΩ ΣΤΑ ΠΙΣΤΩΤΙΚΑ ΕΣΟΔΑ, ΠΟΥ ΒΑΣΗ ΙΣΟΤΙΜΙΑΣ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ 600 ΔΙΣ $ !!!!
    ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ «ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ» ΤΩΝ ΚΑΙΡΩΝ, ΤΑ 600 ΔΙΣ ΔΟΛΑΡΙΑ ΝΑ ΕΠΙΚΥΡΩΝΟΝΤΑΙ ΜΕ ΔΥΟ ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ, ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΚΡΑΤΙΚΟΥΣ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ Ο Κος ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΑΛΑΚΗΣ ΝΑ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΝΑ ΔΗΛΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΝΥΠΑΡΞΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΒΑΛΛΕΙ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΜΑΣ, ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΞΑΓΓΕΛΛΕΙ ΨΗΦΟΘΗΡΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΣΕ ΑΙΘΟΥΣΕΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΩΝ, ΑΛΛΑ ΗΔΗ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΝΟΜΙΜΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΖΥΓΟ ΟΛΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ, ΕΝΩΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΈΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος13/1/18 21:45

    ΤΟΝ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ ΕΠΙΣΗΣ, ΠΩΣ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΜΑΣ ΚΕΡΔΙΣΕ ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΜΕ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ 6341/2012 ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΠΩΣ ΟΙ ΜΕΤΟΧΕΣ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΣΕ ΧΡΥΣΑ ΓΑΛΛΙΚΑ ΦΡΑΓΚΑ ΕΧΟΥΝ ΜΕΤΑΤΡΑΠΕΙ ΣΕ ΧΡΕΩΣΤΙΚΑ ΟΜΟΛΟΓΑ, ΕΧΟΝΤΑΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΑΞΙΟΓΡΑΦΟΥ, ΑΡΑ ΟΙ ΜΕΤΟΧΕΣ ΕΧΟΥΝ ΑΞΙΑ ΚΑΙ ΙΣΧΥ ΚΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΝΕΙ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΝΑ ΠΑΡΑΔΩΣΕΙ ΣΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΟΛΑ ΤΑ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΠΟΥ ΣΧΕΤΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗ ΑΥΤΗΣ, ΠΟΥ ΠΑΡΕΜΠΙΠΤΟΝΤΩΣ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΠΟΤΕ ΑΠΟ ΤΟ 1932 ΩΣ ΣΗΜΕΡΑ… !!! ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ, Η ΒΟΥΛΗ ΕΠΙΚΥΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΤΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ ΚΑΙ ΑΦΑΙΡΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΝΑ ΕΚΦΡΑΖΕΤΑΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΓΙΑ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΗΣ.

    ΆΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΔΕΝ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ Η ΑΠΑΤΗ ΤΟΥ Κ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ, ΠΟΥ ΜΕ ΤΟΣΗ ΑΝΕΣΗ ΔΗΛΩΝΕΙ Ο Κ ΜΑΛΑΚΗΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΜΗ ΕΧΟΝΤΑΣ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΦΑΝΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΥ ΑΝΑΖΗΤΟΥΝ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΕΠΙΤΙΘΕΤΑΙ ΜΕ ΑΚΑΤΑΝΟΜΑΣΤΕΣ ΕΚΦΡΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΠΙΘΕΤΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΜΑΣ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ, ΠΟΥ ΗΓΕΙΤΑΙ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΤΟΥ ΈΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΩΝΥΜΙΑ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ».
    ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΧΕΙΡΑΓΩΓΕΙ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΘΕΤΟΥΝ ΤΙΣ ΕΞΩΔΙΚΕΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΧΡΕΩΣΟΥΝ ΟΤΙ ΟΦΕΙΛΟΥΝ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΕΣ, ΕΦΟΡΙΑ, ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΤΑΜΕΙΑ, ΔΗΜΟ, ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΔΕΗ, ΚΑΤΟΠΙΝ ΤΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΩΝ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ 300 ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟΥΣ ΤΟΠΙΚΟΥΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ «Ε.ΣΥ» ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ, ΞΕΧΝΩΝΤΑΣ ΙΣΩΣ ΣΚΟΠΙΜΩΣ ΠΩΣ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΔΕΝ ΥΠΕΓΡΑΨΕ ΜΝΗΜΟΝΙΑ, ΔΕΝ ΕΚΧΩΡΗΣΕ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ, ΔΕΝ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΜΙΖΕΣ, ΔΕΝ ΜΕΙΩΣΕ ΤΙΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ, ΔΕΝ ΕΚΛΕΙΣΕ ΤΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ, ΔΕΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ CAPITAL CONTROLS, ΔΕΝ ΩΘΗΣΕ ΤΟΥΣ ΈΛΛΗΝΕΣ ΣΤΗΝ ΞΕΝΙΤΙΑ, ΟΥΤΕ ΕΣΠΡΩΞΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΣΤΗΝ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ, ΔΕΝ ΑΦΗΣΕ ΑΦΥΛΑΚΤΑ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΜΑΣ, ΟΥΤΕ ΕΚΧΩΡΕΙ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΚΗΣ ΜΑΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ, ΣΕ ΓΕΙΤΟΝΕΣ ΧΩΡΕΣ.

    ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙ «ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΤΩΝ ΚΑΙΡΩΝ», ΜΕΘΟΔΕΥΜΕΝΑ ΝΑ ΔΙΟΧΕΤΕΥΟΝΤΑΙ ΨΕΥΔΕΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΓΚΛΩΒΙΖΟΝΤΑΙ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΡΟΣΩΠΑ.
    ΚΑΛΟΥΜΕ ΤΟΝ Κ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ ΜΑΛΑΚΗ, ΩΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΠΟΥ ΟΡΚΙΣΤΗΚΕ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΙΟ, ΚΑΤΟΠΙΝ ΤΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΠΑΡΑΘΕΤΟΥΜΕ ΔΗΜΟΣΙΑ, ΝΑ ΑΝΑΚΑΛΕΣΕΙ ΤΙΣ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ, ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΥ ΣΥΛΛΟΓΙΚΟΥ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ !!!

    Ελένη Κίτσου ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ
    ΤΩΝ ΤΟΠΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ
    «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ» ΞΑΝΘΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος13/1/18 21:49

    ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ
    ΗΤΑΝ Η ΜΕΡΑ ΜΑΣ ΣΗΜΕΡΑ !
    ΓΥΡΩ ΣΤΑ 2000ΦΥΛΛΑΔΙΑ ΜΟΙΡΑΣΤΗΚΑΝ ΑΠΟ 22ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΗΝ ΛΑΙΚΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΥ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΕΞΟΔΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ !
    ΕΝΑ ΓΕΓΟΝΟΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΞΕΠΛΗΞΕ ΗΤΑΝΕ ΟΤΙ ΟΙ ΡΟΔΙΟΙ ΣΤΟ ΑΚΟΥΣΜΑ ΤΗΣ ΦΩΝΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΣΗΜΑΙΑΣ ΑΝΟΙΓΑΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΟΡΤΕΣ ΤΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΒΟΥΝ ΤΟ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ !
    ΥΠΕΡΟΧΗ ΔΥΝΑΜΙΚΗ !!
    ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΣ
    ΑΔΕΛΦΙΑ ΚΑΛΟ ΑΓΩΝΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗΣ Ε.ΣΥ ΡΟΔΙΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος13/1/18 21:55

    ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ:
    ΠΛΗΡΩΣΤΕ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΣΑΣ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΙΚΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ
    ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜOΚΡΑΤΙΑΣ (ΗΧΟΓΡΑΦΗΜΕΝΟ ΜΗΝΥΜΑ)

    ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ:
    ΜΗΝΥΣΗ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ ΚΑΙ ΚΑΝΑΛΙ ΠΑΡΑΓΟΥΝ ΑΔΙΚΟ ΕΝΑΝΤΙΑ
    ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ 06-01-2018 (ΗΧΟΓΡΑΦΗΜΕΝΟ ΜΗΝΥΜΑ)


    ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

    Σε συνέντευξη που έδωσε στην εκπομπή «Εμείς» στο κανάλι «Έψιλον» που προβλήθηκε σήμερα Δευτέρα 8 Ιανουαρίου 2018, ο Γιάννης Πλόσκας, διευθύνων σύμβουλος του κεντρικού οργανισμού «Ελλήνων Συνέλευσις» δήλωσε πως ο ομώνυμος πολιτικός φορέας είναι έτοιμος δια συμμετοχή στις εθνικές εκλογές και μάλιστα θα αναλάβει την διακυβέρνηση της χώρας με ποσοστά πλειοψηφίας.
    Η εκπομπή προέβαλε απόσπασμα από παλαιότερη εκδήλωση τον Δεκέμβριο του 2015 στον Ασπρόπυργο στην οποία ήταν κύριος ομιλητής ο Αρτέμης Σώρρας και δήλωνε πως πρέπει να σταματήσει ο πολίτης να πληρώνει από την τσέπη του κάθε οφειλή σε δημόσιο, τράπεζες, ασφαλιστικά ταμεία, φπα και να κάνει χρήση του κληρονομικού του πλούτου στον οποίον έχει καταστεί δικαιούχος και τελικός κληρονόμος (600 δις δολάρια, 67650/13 δικαστική απόφαση) και 2,3 τρις δολάρια δια έργα ανάπτυξης, υποδομής και ανθρωπιστικού χαρακτήρα με εγγυήσεις του Αρτέμη Σώρρα από τα παγκόσμια ταμεία, σταματώντας το βίντεο στο σημείο «Δεν ξαναπληρώνετε τίποτα».
    Με αυτήν την μέθοδο τα ΜΜΕ καθιστούν τον Αρτέμη Σώρρα ως ηθικό αυτουργό για κάθε οφειλή προς το δημόσιο και τις τράπεζες. Το δημιουργικό τμήμα της «Ελλήνων Συνέλευσις ΔΠΚΜ» αναζήτησε την επίμαχη ομιλία και δημιούργησε βίντεο στο οποίο προβάλλεται η αλήθεια αντικρούοντας τα ψεύδη της εκπομπής «Εμείς» του καναλιού «Έψιλον».
    Όλοι οι Έλληνες μπορούμε να κάνουμε χρήση του πλούτου μας μέσω της εντολής αποπληρωμής που επιδίδεται εξωδίκως σε κάθε δημόσιο οργανισμό , ασφαλιστικό φορέα και χρηματοπιστωτικό ίδρυμα εντέλλοντας τους προϊσταμένους τους να εισπράξουν κάθε μας βεβαιωμένη, εκκαθαρισμένη και μελλοντική οφειλή από τα πιστοποιημένα και αποδεδειγμένα κληρονομικά κεφάλαια του έθνους μας.

    Ο εκπρόσωπος τύπου της ΔΠΚΜ

    Δήμος Δημαρέσης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος14/1/18 03:54

    ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ ΛΑΡΙΣΑΣ
    ΑΝΕΠΑΝΑΛΗΠΤΟ !!
    ΑΥΤΗ Η ΜΕΓΑΛΕΙΩΔΗΣ ΠΟΡΕΙΑ (ΜΕ ΚΑΤΑΜΕΤΡΗΣΗ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 1100 ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΣΥΜΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ) ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΣΥΝΕΧΗ ΒΡΟΧΗ ΚΑΙ ΜΕ 4 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ ΤΡΑΝΤΑΞΕ ΣΥΘΕΜΕΛΑ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ !!!
    ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΕΔΕΙΞΑΝ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΕΝΩΝΟΝΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΗΤΟΙ !!!
    ΔΕΝ ΠΤΟΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΚΑΙΡΙΚΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ !!! ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΟΣ ΚΑΙΡΟΥ !!!
    ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΟΤΑΝ ΕΝΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΤΟΝ ΟΡΚΟ ΤΟΥΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ ΑΡΧΑΙΟ ΘΕΑΤΡΟ ΤΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ !!! ΟΤΑΝ ΛΕΝΕ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΥΜΝΟ !!!
    ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΓΕ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΑΝΙΟΥΣ ΣΥΜΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΔΗ ΤΟΥΣ ΓΗΡΑΙΟΤΕΡΟΥΣ ΠΟΥ ΑΨΗΦΗΣΑΝ ΤΗΝ ΒΡΟΧΗ ΚΑΙ ΤΟ ΚΡΥΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΠΤΟΗΣΕ ΠΟΥ ΒΡΑΧΗΚΑΝ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΚΟΚΚΑΛΟ ΑΡΚΕΙ ΠΟΥ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗ ΛΑΡΙΣΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ» ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ !!!
    ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΛΑΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΔΕΛΦΙΑ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΜΕ !!!
    ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΙΚΗΤΟΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ !!!
    ΕΛΑΤΕ ΟΛΟΙ ΣΤΟΝ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΠΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΜΑΣ !!!

    Ε.ΣΥ. ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ !!!

    ΕΛΑ ΤΩΡΑ ΚΙ ΕΣΥ !!!
    ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ !!!
    ……….......

    Απίστευτο: 500 ???οπαδοί του Σώρρα πλημμύρισαν το κέντρο της Λάρισας διαδηλώνοντας!!!! ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΨΕΜΑ!!!! 500 ΟΠΑΔΟΙ?????? ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!
    ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ!!!!!
    ΚΑΙ ΠΕΡΝΑΓΑΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗΝ ΚΑΜΕΡΑ!!!!ΚΑΙ ΠΕΡΝΑΓΑΝ!!!!ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΝΑΝΕ!!!
    !ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΙΔΕ ΚΑΙ ΕΝΙΩΣΕ ΤΟΝ ΠΑΛΜΟ ΤΩΝ ΕΛΛΑΝΙΩΝ ΨΥΧΩΝ ΠΟΥ ΑΨΗΦΗΣΑΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΡΑΚΤΩΔΗ ΒΡΟΧΗ ΚΑΙ ΠΕΡΑΣΑΝ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΣΑΝ ΣΦΑΙΡΑ ΠΥΡΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΑΡΙΣΑ!!!!! Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΟΥ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ!!!!!!!

    ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ
    ΕΜΠΡΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΕΦΤΕΡΙΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΜΑΣ!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος14/1/18 03:59

    Η ΠΟΡΕΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ
    ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΣΤΗΝ ΛΑΡΙΣΑ 13/1/2018
    Posted on Ιανουαρίου 14, 2018 by epistimonikos

    ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

    Το Σάββατο 13 Ιανουαρίου πραγματοποιήθηκε πορεία ενημέρωσης στην πόλη της Λάρισας από μέλη οργανισμών Ε.ΣΥ με στόχο την ενημέρωση κάθε συμπολίτη μας δια τα κληρονομικά κεφάλαια του έθνους των Ελλήνων με χρήση μικροφωνικών και πανό. Παρά την νεροποντή και το κρύο, στην δράση συμμετείχαν πάνω από 1300 πολεμιστές από όλη την Ελλάδα. Οι πανελλαδικές δράσεις της Ελλήνων Συνέλευσις θα συνεχιστούν μέχρι και ο τελευταίος Έλληνας να ενημερωθεί δια κάθε αλήθεια που μας αποκρύπτεται δολίως και εντέχνως την ίδια στιγμή που ο Έλληνας βιώνει οικονομική εξαθλίωση. Η πορεία ξεκίνησε από το γραφείο του τοπικού οργανισμού Ε.ΣΥ. Λαρισαίων 1 επί της οδού Βελή 14 στις 11 το πρωί και ολοκληρώθηκε στις 2 το μεσημέρι ενώ κατά την διάρκεια αυτής η αστυνομία συνόδευε σε όλη την διαδρομή ρυθμίζοντας την κυκλοφορία των οχημάτων στα σημεία που υπήρχε ανάγκη διευκολύνοντας το έργο ενημέρωσης στο κέντρο της Λάρισας.

    Οι Έλληνες είμαστε κληρονόμοι και τελικοί δικαιούχοι των 600 δις δολαρίων (δικαστικές αποφάσεις 67650/13 & 107376/2017) που μας κατέθεσε ο Αρτέμης Σώρρας τον Σεπτέμβριο του 2012 τα οποία έχουν ενσωματωθεί στους κρατικούς προϋπολογισμούς από το 2016 μέχρι και σήμερα ως πιστωτικά έσοδα (Νόμος 4352/2015 ΦΕΚ166-7/12/2015, νόμος 4444/2016 ΦΕΚ234-14/12/2016, νόμος 4507/2017 ΦΕΚ196-20/12/2017) καθώς και των παγκόσμιων ταμείων με ποσά πολλών τρισεκατομμυρίων δολαρίων από τα οποία ο Αρτέμης Σώρρας έχει δεσμεύσει ποσό ύψους 2,3 τρις με προσωπικές του εγγυήσεις δια έργα υποδομής, ανάπτυξης και ανθρωπιστικής βοήθειας σε όλον τον πλανήτη όπου υπάρχει Έλληνας. (Συμφωνία Bretton Woods, αναγκαστικός νόμος 766, ΦΕΚ315-27/12/1945)

    Από τον Δεκέμβριο του 2015 έχει δοθεί η δυνατότητα μέσω των γραφείων «Ελλήνων Συνέλευσις» σε κάθε Έλληνα να αποπληρώνει κάθε του οφειλή (Βεβαιωμένες προς δημόσιο, εκκαθαρισμένες προς τράπεζες) με πάγιες εντολές αποπληρωμής προς εφορία, ασφαλιστικά ταμεία, ΔΕΗ, ύδρευση, δημοτικά τέλη, τράπεζες μέσω των 2 περιουσιών στις οποίες έχει καταστεί δικαιούχος (600 δις, 2,3 τρις). Η διαδικασία αποπληρωμής πραγματοποιείται με εξώδικη διαδικασία.

    Ο εκπρόσωπος τύπου της ΔΠΚΜ
    Δήμος Δημαρέσης

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *