ροή ειδήσεων

64 κυβικά μέτρα ασφάλτου, για να κλείσουν οι λακκούβες στο σύνολο του νησιού!

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι εργασίες συντήρησης του οδοστρώματος




Σημαντικό έργο, που αναμένεται να βελτιώσει την οδική ασφάλεια και να μειώσει την επικινδυνότητα στους οδικούς άξονες της πόλης Ρόδου και των δημοτικών ενοτήτων, εκτελείται από τα συνεργεία της ΔΕΑΥΡ, σε συνεργασία με τις Τεχνικές Υπηρεσίες του Δήμου Ρόδου.
Πρόκειται για παρεμβάσεις που ενέκρινε ο Δήμαρχος Ρόδου κ. Φώτης Χατζηδιάκος και αφορούν εργασίες συντηρήσεων και αποκαταστάσεων φθορών σε οδούς που είχαν υποστεί ζημιές, από τη συνεχόμενη επιβάρυνση, λόγω της διέλευσης των οχημάτων και τις τελευταίες βροχοπτώσεις. Συνολικά έχουν διατεθεί 64 κυβικά μέτρα (m3) ασφάλτου και έχουν διανεμηθεί σύμφωνα με τις αναγκαιότητες που έχουν παρουσιαστεί, στην πόλη και σε κάθε δημοτική ενότητα ξεχωριστά. Οι εργασίες εξελίσσονται με εντατικούς ρυθμούς σε συνεργασία του Δημάρχου με τους συντονιστές Αντιδημάρχους των δημοτικών ενοτήτων , τους Προέδρους των Δημοτικών και Τοπικών Κοινοτήτων και τη ΔΕΥΑΡ. Σύμφωνα με τον προγραμματισμό του Δημάρχου, στο τέλος Φεβρουαρίου αναμένεται να ολοκληρωθεί η αποκατάσταση των φθορών στο σύνολο του νησιού.
Επιπρόσθετα ο κ Χατζηδιάκος στις 13 Δεκεμβρίου 2017 υπέγραψε τη σύμβαση έργου με τίτλο «Αποκατάσταση φθορών οδοστρωμάτων», συνολικού προϋπολογισμού 60.000 ευρώ. Πρόκειται για εργολαβία που επιτρέπει στο Δήμο Ρόδου να παρεμβαίνει άμεσα και σύμφωνα με τις αναγκαιότητες όπως αυτές παρουσιάζονται, καθώς στόχος της δημοτικής Αρχής είναι η μόνιμη αποκατάσταση των φθορών και η άμεση συντήρηση του οδοστρώματος.

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *