ροή ειδήσεων

Ρόδος: Διερευνάται υπόθεση για ασέλγεια σε 7χρονη από τον νονό της!



Για τουλάχιστον πέντε ώρες κατέθεταν την Τετάρτη στην ανακρίτρια Ρόδου οι γονείς ενός ανήλικου κοριτσιού, στο οποίο φέρεται να ασέλγησε ο νονός του!

Η πολύ αυτή σοβαρή υπόθεση άρχισε να απασχολεί τη Δικαιοσύνη από το φθινόπωρο του 2016, οπότε και οι γονείς κατήγγειλαν το περιστατικό στις αστυνομικές αρχές. Στη συνέχεια διατάχθηκε από την Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Ρόδου περαιτέρω προανάκριση και η υπόθεση παραπέμφθηκε στην πταισματοδίκη Ρόδου, για να καταλήξει πλέον στην ανάκριση για την εις βάθος διερεύνησή της, από την οποία και θα προκύψει αν θα ασκηθούν ποινικές διώξεις ή όχι.

Σύμφωνα με πληροφορίες, όλα ξεκίνησαν το καλοκαίρι του 2016 όταν κατά τη διάρκεια διακοπών το ανήλικο κορίτσι, ηλικίας επτά ετών τότε, έπαιζε με τα παιχνίδια του και διαπιστώθηκε ότι προέβαινε σε ενέργειες που δεν ταίριαζαν με την ηλικία του.

Αυτό στάθηκε και η αφορμή για να ξεκινήσουν οι γονείς τη διερεύνηση της συμπεριφοράς της κόρης τους, η οποία σε ερώτηση που της έκαναν τους είχε δηλώσει ότι τα «παιχνίδια» αυτά τα έπαιζε και με τον ανήλικο τότε νονό της. Ακολούθησαν πραγματογνωμοσύνες από ειδικούς, οι οποίες, σύμφωνα με τις καταθέσεις, φέρονται να αναφέρουν ότι πράγματι το παιδί είχε βιώσει όλα αυτά, και εν συνεχεία η καταγγελία στις αρμόδιες αρχές.

Την Τετάρτη οι γονείς του κοριτσιού κλήθηκαν από την ανακρίτρια Ρόδου η οποία διερευνά την υπόθεση και κατέθεσαν λεπτομερώς τα όσα στοιχεία έχουν στη διάθεσή τους. Συνήγορος για την οικογένεια παρίσταται ο κ. Γιώργος Κυπραίος.
zougla.gr
Πηγή: rodiaki.gr

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *