επικαιρότητα

ANEX Tour: Αυξημένη ζήτηση για πολυτελείς διακοπές στην Κρήτη και ΡόδοΣταθερός σε σχέση με πέρυσι είναι ο όγκος πωλήσεων από τα στάνταρ πακέτα για Ελλάδα και Κύπρο όπως ανακοίνωσε ο ρώσος τουρ οπερέιτορ ANEX Tour από τα μέχρι στιγμής στοιχεία προκρατήσεων στη ρωσική αγορά.

Ωστόσο, ο τουρ οπερέιτορ καταγράφει ιδιαίτερη αύξηση της ζήτησης για πακέτα που εμπίπτουν στην κατηγορία των διακοπών πολυτελείας στην Ελλάδα και την Κύπρο.

Σημαντικά αυξημένη ζήτηση σε σχέση με πέρυσι καταγράφει για πακέτα στην Τουρκία, το Βιετνάμ, την Ταϋλάνδη και την Ισπανία.

Πρόσφατα ο τουρ οπερέιτορ ανακοίνωσε την έναρξη πωλήσεων για ταξίδια στη Ρόδο. Το πτητικό πρόγραμμα ξεκινά στα τέλη Μαϊου και θα διαρκέσει έως και τα μέσα Νοεμβρίου, με συχνότητα πτήσεων 2 φορές την εβδομάδα και αναχώρηση από τη Μόσχα.

Ο τουρ οπερέιτορ προσφέρει στις προκρατήσεις για Κρήτη και Ρόδο έκπτωση που φθάνει το 30%.


TornosNews.gr

Σχόλια

παράπονα Ρόδου

Δείτε επίσης

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διάδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

S M S

Αναγνώστης: Ασυνειδητος στην οδό Σαμου έχει αφήσει ,εδώ και δεκα ημερες, τον βόθρο του σπιτιου του να ξεχειλίζει.
Τα βόθρο λύματα εχουν κατακλυσει το οδοστρομα της οδου Σαμου,και το πεζοδρομιο στην διασταυρωση με την οδο Δ.Αναστασιαδη. Μετά από πορεία μερικών μέτρων στον δρόμο και στο πεζοδρομιο,αυτά καταλήγουν στον υπόνομο της οδού Αναστασιαδη.
Σε ερώτηση γειτόνων προς Δήμο Ρόδου, ΔΕΥΑΡ, ΕΛΑΣ, υγειονομειο, όλοι δηλώνουν αν αρμόδιοι ενώ ο συνειδητος ιδιοκτήτης ως γνήσιος Ελληναρας υβριζει όποιον του κάνει παρατήρηση!

M M S

M M S

διαφημιστείτε εδώ

διαφημιστείτε εδώ
οικονομικά & αποδοτικά