Tέλος καλό όλα καλά, για την 35χρονη ορειβάτισσα από τα Σκόπια που τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια ανάβασης στον Όλυμπο, στην περιοχή Στεφάνι. Την παρέλαβε ελικόπτερο και νοσηλεύεται εκτός κινδύνου στο νοσοκομείο.
Η γυναίκα είχε πέσει σε χαράδρα, σε υψόμετρο περίπου 2.700 μέτρων. Άνδρες της Πυροσβεστικής και της ΕΜΑΚ κατάφεραν να την ανασύρουν και να την μεταφέρουν στο ορεινό καταφύγιο «Αποστολίδης». Από εκεί την παρέλαβε ελικόπτερο τύπου Super Puma από τη Ρόδο, που είχε τη δυνατότητα νυχτερινών πτήσεων.
Είχε προηγηθεί μία αποτυχημένη προσπάθεια προσέγγισης από ελικόπτερο, το οποίο δεν είχε καταφέρει να προσγειωθεί. Η 35χρονη νοσηλεύεται σε νοσοκομείο της Λάρισας.
Η 35χρονη φέρει κατάγματα στα πλευρά της, γεγονός που σημαίνει πως θα χρειαστεί χρόνο νοσηλείας. Νοσηλεύεται στη Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας.
Aκολουθεί φωτογραφικό υλικό και βίντεο από την διάσωση της 35χρονης.
Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου
Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του χωρίς να τις υιοθετούμε.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές και η ταυτότητα τους είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.