ροή ειδήσεων

Λίμαν Φον Σάντερς, γερμανός στρατιωτικός συνεργάτης του Κεμάλ, πρόγονος του Χίτλερ και της Μέρκελ και εμπνευστής της "τελικής λύσης" της ποντιακής γενοκτονίας!



«Ουδεμία ασφάλεια έχει η Τουρκία, ούτε μπορεί να οργανωθεί ελεύθερα στο μέλλον λόγω της παρουσίας των Ελλήνων. Σας διαβεβαιώνω ότι οι παγωνιές και το κρύο του χειμώνα, οι βροχές και η μεγάλη υγρασία, ο ήλιος και η τρομερή ζέστη του καλοκαιριού, οι ασθένειες του εξανθηματικού τύφου και της χολέρας, οι κακουχίες και η ασιτία, θα φέρουν το ίδιο αποτέλεσμα που λογαριάζετε εσείς με το δικό σας σχέδιο, δηλαδή να τους ξεκαθαρίσετε με τις σφαγές. Με το σύστημα που σας προτείνω, ο θάνατος τους είναι βέβαιος. Επιπλέον, οι γυναίκες τους δεν θα γεννούν και έτσι θα λυθεί το δημογραφικό
σας πρόβλημα, ενώ η μισητή και άτιμη ράτσα των Ελλήνων θα ξεκληριστεί και θα χαθεί για πάντα μέσα σε μια γενιά και εσείς θα αποκτήσετε μια συμπαγή τούρκικη ομοιογένεια», τονίζει ο πρόγονος των ναζί και της Μέρκελ, Στρατηγός του Κάιζερ και στρατιωτικός σύμβουλος του κεμάλ, εμπνευστής της "τελικής λύσης" για την εξόντωση του ρωμέικου πληθυσμού της Μικράς Ασίας. Αφιερωμένο στον πανάθλιο Φίλη, στον Λιάκο την Ρεπούση, την Δραγώνα και όλους τους νενέκους του σήμερα, με μια υπόσχεση. Το αίμα των αγέννητων νεκρών μας προγόνων είναι ακόμη ζεστό. θα γυρίσουμε και τότε "φωτιά και τσεκούρι στους προσκυνημένους".



 












http://eleytheriadhs.blogspot.gr

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *