ροή ειδήσεων

Βρήκε τον αντικαταστάτη του Γκρίφιν ο Κολοσσός




Ο Μάλκολμ Γκρίφιν πωλήθηκε στη Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης, όμως ο Άρης Λυκογιάννης βρήκε ήδη τον αντικαταστάτη του και ο Κολοσσός Ρόδου τον νέο του ηγέτη.
 

Η πώληση του Μάλκολμ Γκρίφιν στη Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης, ήταν ακόμα μία περήφανη πώληση του Κολοσσού. Ο Αμερικανός που ήρθε άγνωστος μεταξύ αγνώστων στην Ελλάδα και έγινε ο πρώτος σκόρερ της Stoiximan.gr Basket League πριν αποχαιρετήσει τα μέρη μας, αγωνίστηκε για πρώτη φορά με τη φανέλα της νέας του ομάδας και ήταν εκπληκτικός, όμως την ίδια ώρα οι άνθρωποι του Κολοσσού έκλειναν τον αντικαταστάτη του.

Αυτός που θα κληθεί να μπει στα παπούτσια του Γκρίφιν, είναι ένας παλιός μας γνώριμος, ο Μπράντον Γιανγκ που έπαιξε τα τελευταία δύο χρόνια στο Λαύριο, βρέθηκε φέτος στην Σαμπβίλ του Λιβάνου, αλλά αποχώρησε και ήταν τις τελευταίες μέρες free agent. O Άρης Λυκογιάννης και οι συνεργάτες του στην ομάδα της Ρόδου δεν άφησαν να χαθεί χρόνος και με συνοπτικές διαδικασίες συμφώνησαν με τον ύψους 1μ.93 γκαρντ που επιστρέφει στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Τη σεζόν 2015/16 ο Γιανγκ είχε 12.1 πόντους με 53% στα δίποντα, 28% στα τρίποντα και 71% στις βολές, μαζί με 3.1 ριμπάουντ, 2.8 ασίστ και 1 κλέψιμο ανά 27:55 λεπτά συμμετοχής. Πέρυσι, σε οκτώ αγώνες, ο Αμερικανός έγραψε μέσους όρους 15 πόντων (47% στα δίποντα, 41% στα τρίποντα, 51% στις βολές), 3.8 ριμπάουντ, 5.3 ασίστ και 1,.9 κλεψιμάτων ανά 33.5 λεπτά.

Κορυφαίες εμφανίσεις του Γιανγκ στην Ελλάδα ήταν στο Λαύριο - ΑΕΚ της σεζόν 2015/16 (22 πόντοι, 4 ασίστ, 2 κλεψίματα), στο ΑΕΚ - Λαύριο της ίδιας χρονιάς (26 πόντοι, 10/12 δίποντα, 2/6 τρίποντα) και στο Κόροιβος - Λαύριο της περιόδου 2016/17 (29 πόντοι, 9/13 δίποντα, 2/6 τρίποντα, 5/6 βολές, 6 ριμπάουντ, 6 ασίστ).

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *