ροή ειδήσεων

Κως: Δίκη για τον Άγγλο που κατηγορείται για απόπειρα βιασμού



Δικάζεται σύμφωνα με απόφαση του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου της Ρόδου ένας Άγγλος που φέρεται ότι αποπειράθηκε να βιάσει ομοεθνή του.


Όπως του προσάπτουν αφού παρέσυρε το θύμα με τη βία στο δωμάτιό του, απαίτησε να βγάλει τα ρούχα της και να έρθουν σε ερωτική επαφή χωρίς τη συναίνεσή της, πλην όμως η πράξη του δεν ολοκληρώθηκε για λόγους ανεξάρτητους της βούλησής του, καθώς η κοπέλα αντιστάθηκε και κατάφερε να διαφύγει βγαίνοντας από το δωμάτιο.

Αναφορικά με την υπόθεση αμφότεροι βρίσκονταν σε διακοπές, η Αγγλίδα μετέβη με τον κατηγορούμενο και πατέρα ανηλίκων παιδιών σε μπαρ του νησιού , όπου κατανάλωσαν ποτά. Κατά την επιστροφή τους στο ξενοδοχείο, ο κατηγορούμενος, εμφανώς μεθυσμένος, την τράβηξε με τη βία και χωρίς τη συναίνεσή της στο δωμάτιό του, όπου απαίτησε να βγάλει τα ρούχα της και να έρθουν σε συνουσία.

Η εγκαλούσα όμως αντιστάθηκε και κατάφερε να διαφύγει βγαίνοντας από το δωμάτιο, ο κατηγορούμενος όμως την ακολούθησε και αφού την ακινητοποίησε κρατώντας τη σφιχτά από το χέρι, τη χτύπησε με το κεφάλι του στο πρόσωπο, ρίχνοντάς την στο έδαφος και προκαλώντας της οίδημα-εκχύμωση μετωπιαίας χώρας, εκδορές δεξιάς άκρας χειρός, εκχύμωση δεξιού βραχιονίου, μώλωπα δεξιά κνήμης και εκδορά δεξιάς κνήμης.

Τα ανωτέρω προκύπτουν τόσο από την κατάθεσή της, όσο και της μητέρας της, η οποία ακούγοντας τη φασαρία βγήκε από το δωμάτιό της και είδε τον κατηγορούμενο να χτυπάει την κόρη της, αλλά και από την ιατροδικαστική έκθεση που πιστοποιεί τις σωματικές κακώσεις.

mononews.gr

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *