ροή ειδήσεων

Πολύνεκρό τροχαίο με μελλόνυμφο ζευγάρι και οικογένεια από την Τήλο

Τρεις νεκροί, τέσσερις τραυματίες ο τραγικός απολογισμός


 
Βυθίστηκαν στο πένθος δύο οικογένειες, που επρόκειτο να ενωθούν μέσω του γάμου των παιδιών τους - Η οικογένεια του γαμπρού βρισκόταν σε προπορευόμενο αυτοκίνητο, και είδε τη μοιραία σύγκρουση να εξελίσσεται μπροστά στα μάτια της - Χαροπαλεύει ο πατέρας της κοπέλας, τραυματίστηκε και η 15χρονη αδερφή της

Μια ανείπωτη τραγωδία εκτυλίχθηκε, στην αυγή του 2018, στους δρόμους της Κρήτης, μετά το πολύνεκρο θανατηφόρο τροχαίο που βύθισε στο πένθος και τη βαθύτατη θλίψη δύο οικογένειες, οι οποίες μάλιστα επρόκειτο να συνδεθούν με τον γάμο των παιδιών τους, που «έφυγαν» άδικα και πρόωρα στην άσφαλτο.


Όλα ξεκίνησαν γύρω στις 3 μετά το μεσημέρι στην Εθνική Οδό Ηρακλείου-Ρεθύμνου, στο ύψος της Αγίας Πελαγίας, όπου συνέβη το τραγικό δυστύχημα.

Όπως γράφει το cretapost.gr, στο ένα αυτοκίνητο, που κινείτο στο ρεύμα από το Ρέθυμνο προς το Ηράκλειο, επέβαιναν πέντε άτομα. Επρόκειτο για μία οικογένεια από την Τήλο, που είχε έρθει στην Κρήτη για τις διακοπές των Χριστουγέννων, προκειμένου οι γονείς να γνωρίσουν την οικογένεια του μέλλοντα γαμπρού τους. Στο ΙΧ, με οδηγό τον 23χρονο γαμπρό από την Κρήτη, επέβαιναν η 22χρονη αρραβωνιαστικιά του, ως συνοδηγός, και στο πίσω κάθισμα βρίσκονταν οι γονείς της και η 15χρονη αδελφή της.
Τραγική ειρωνεία, σε απόσταση λίγων μέτρων από το μοιραίο όχημα προπορευόταν το αυτοκίνητο με την οικογένεια του γαμπρού, καθώς όλοι μαζί είχαν επισκεφθεί τα Χανιά για εκδρομή, απ' όπου και επέστρεφαν.

Ξαφνικά, ένα άλλο ΙΧ, που ερχόταν από το αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας, βγήκε από την πορεία του και εμβόλισε με σφοδρότητα το αυτοκίνητο της οικογένειας. Αποτέλεσμα της σφοδρής σύγκρουσης ήταν να βρουν ακαριαίο θάνατο το νεαρό ζευγάρι των μελλονύμφων, αλλά και η 45χρονη μητέρα της άτυχης κοπέλας.

Παράλληλα, ο πατέρας της μεταφέρθηκε διασωληνωμένος και σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου. Τραυματισμένη μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο από το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και η 15χρονη κοπέλα, η κατάσταση της υγείας της οποίας δεν εμπνέει ανησυχία.

Τραυματισμένοι μεταφέρθηκαν, επίσης στο ΠΑΓΝΗ, και οι επιβαίνοντες του δεύτερου οχήματος, ένας άνδρας και μια γυναίκα.

Οι συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη η απίστευτη αυτή τραγωδία διερευνώνται από τις Αρχές, χωρίς πάντως να έχει αποκλειστεί το ενδεχόμενο ο οδηγός του αυτοκινήτου που εισήλθε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας να έχασε τον έλεγχο λόγω της ολισθηρότητας του οδοστρώματος από τη βροχή που είχε προηγηθεί.

Αμέσως υπήρξε μεγάλη κινητοποίηση των αρχών. Στο σημείο του δυστυχήματος βρέθηκαν τέσσερα ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ, δύο οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας με έξι άνδρες για τον απεγκλωβισμό των σορών και των τραυματιών, άνδρες της Τροχαίας, αλλά και της ΕΛ.ΑΣ.

Ο απολογισμός της τραγωδίας είναι τρεις νεκροί, και τέσσερις τραυματίες, ο ένας εκ των οποίων σε πολύ κρίσιμη κατάσταση.

Σε ανακοίνωσή του το ΠΑΓΝΗ αναφέρεται στην κατάσταση των τραυματιών και τονίζει:
«Από τις 16:00 το απόγευμα και μετά, διακομίστηκαν στο ΠαΓΝΗ οι παραπάνω επιβαίνοντες, εκ των οποίων οι τρεις, μια 22χρονη, μια 45χρονη και ένας 23χρονος, είχαν ήδη καταλήξει.
Οι υπόλοιποι τέσσερις τραυματίες, μεταφέρθηκαν στο ΤΕΠ του ΠαΓΝΗ, εκ των οποίων δυο άνδρες υποβάλλονται σε χειρουργική επέμβαση, με την ολοκλήρωση των οποίων, θα μεταφερθούν στη ΜΕΘ και οι άλλοι δυο, μια 15χρονη και ένας 47χρονος, εξετάζεται αν θα χειρουργηθούν άμεσα. Το ιατρικό, νοσηλευτικό και επιστημονικό προσωπικό του νοσοκομείου μας, από την πρώτη στιγμή καταβάλει κάθε προσπάθεια για την καλύτερη αντιμετώπιση της κατάστασης των τραυματιών».

Η Μαίρη Κ. και ο Χρήστος Σ., το άτυχο ζευγάρι φοιτητών, που επρόκειτο να παντρευτεί...













Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *